Zorgverzekeraar VGZ introduceert Bewuzt zorgverzekering

Bewuzt ZorgverzekeringAfgelopen jaar warden al een aantal nieuwe zorgverzekeringen geïntroduceerd. En ook dit jaar zien we een nieuwe zorgverzekering. De coöperatie VGZ introduceert een nieuw merk onder de naam Bewuzt. Dit is een unieke zorgverzekering met een zogenoemde No-claim korting. Iets wat we al kenden vanuit de autoverzekering wordt door VGZ toegepast op de zorgverzekering.

Unieke No claim korting zorgverzekering

Deze No-Claim korting bij de aanvullende verzekering kan oplopen tot 40%. Bij de Bewuzt zorgverzekering heb je een lage premie op de basisverzekering en heb je geen dure aanvullende verzekeringen. Voor de extra dekking kan je kiezen voor Bewuzt Fysio, een tandartsdekking en een dekking voor het buitenland. Voor deze aanvullende verzekeringen kun je kiezen voor een Goed dekking of een zogenoemde Beter dekking.

Worden deze extra opties op de basisverzekering niet gebruikt, krijg je het volgende verzekeringsjaar een No-claim korting op de aanvullende zorgverzekering. Deze korting loopt net als bij de autoverzekering ieder jaar verder op. De verzekerde kan nu zelf bepalen of het een beroep doet op de aanvullende dekking van de zorgverzekering, of dat wordt gekozen voor de No-claim korting in het volgende jaar.

Zelf dekking zorgverzekering kiezen

VGZ heeft voor deze nieuwe zorgverzekering gekozen omdat vele onderzoeken hebben aangetoond dat consumenten graag zelf willen bepalen welke extra dekking ze willen. Uit het gevoel van over verzekerd te zijn kiest de klant minder vaak voor een aanvullende verzekering. Door het aanbieden van losse opties wil Bewuzt hierop inspelen. Het gaat om voordelige en betaalbare aanvullende dekkingen.

Bewuzt laat de klanten zien wat de gemiddelde behandeling kost, zodat deze een goede overweging kan maken in de pakket keuze. De klant krijgt volgens Bewuzt zo meer regie over de eigen zorgverzekering. Lees meer over de Bewuzt zorgverzekering

Bewaren

Bewaren