Zorgverzekeraar IZZ kiest winnaar Mooi Mens 2014

Mooi Mens verkiezing 2014Op 8 november heeft Anita Witzier de winnaar van de Mooi Mens 2014 verkiezing bekend gemaakt. In Studio 21 kreeg Lisa Tarmidi de prijs uitgereikt. Zij was door de vakjury als winnaar gekozen. Lisa Tarmidi runt de LifestyleStore TNL. Dit is een kapsalon waarin klanten na behandeling kunen re-integreren in de maatschappij.

Daarbij krijgen ze de ondersteuning die ze nodig hebben. Het gaat hierbij om jonge mensen met een kwetsbare achtergrond. Zij kunnen op een mooie manier een leerwerkervaringstraject volgen.

Joyce wint Publieksprijs

Joyce van Vliet kreeg de publieksprijs voor inzet bij stichting Empower waarbij jongeren met autisme in beweging worden gebracht. Door sporten, bewegen en een gezonde levensstijl probeert Joyce de vaardigheden van jongeren met een autisme te vergroten. Ze wil de jongeren meer zelfvertrouwen geven en proberen hun angsten te overwinnen. Een positiever zelfbeeld is volgens Joyce van Vliet een eerste stap naar zelfredzaamheid.

Mooi mens verkiezing

Zorgverzekeraar IZZ organiseert deze Mooi Mens verkiezing en doet onderzoek naar mogelijkheden om de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers te vergroten. Voor de Mooi Mens verkiezing van 2014 waren 338 aanmeldingen ontvangen. Aanmelden was tot 1 oktober 2014 mogelijk. In totaal waren tien Mooie Mensen genomineerd en konden kans maken op de vakjury prijs of de publieksprijs.

Zorgsuccessen

IZZ geeft op de site aan dat de winnaar ongetwijfeld een mooie tijd tegemoet gaat. Naast landelijke media-aandacht komt het winnende initiatief in aanmerking voor Zorgsuccessen

Lees meer over de IZZ zorgverzekering