Zorgverzekeraar Energiek geeft gratis warme sjaal weg

Energiek ZorgverzekeringEnergiek komt met een actie waarbij het een warme wintersjaal weggeeft. Dit onder het motto van geven word he blij. De zorgverzekeraar wil graag acties houden die je lekker in je vel laten zitten. Bijvoorbeeld kortingen op als die van Willeke Zorg, hiphardlopen.nl en HelloFresh.

Dit keer geeft Zorgverzekeraar Energiek dus iets weg. Want jij kunt via de Facebook site van Energiek zorgverzekeringen een vriendin een sjaal geven. In totaal geeft Energiek 100 sjaals weg. Wanneer jij een vriendin iets leuks wilt geven moet je haar met een tag vermelden op de Facebook pagina van Energiek. En wie weet wint de door jouw opgegeven vriendin een wintersjaal van Barts.

Energiek heeft ook voor 2014 een aantal actie sop de planning staan om je lekkerder in je vel te laten zitten. Heb je suggesties voor meer acties die Energiek zou kunnen uitvoeren in 2014? Deze kun je ook op de Facebook pagina kenbaar maken. Wie weet pakt Energiek jouw idee wel op in het nieuwe jaar. Want de verzekeraar wil meer voor haar verzekerden betekenen dan alleen het aanbieden van een zorgverzekering.

Op de site van de verzekeraar Zorgverzekeraar Energiek lees je nu ook tips om een kater ter voorkomen. Misschien wel even goed om door te lezen met de feestdagen voor de deur.

Lees meer over de Energiek zorgverzekering op de speciale informatiepagina.