DSW komt met verlaging premie zorgverzekering

DSW ZorgverzekeringVrijdag maakte zorgverzekeraar DSW bekend dat het de premie van de zorgverzekering gaat verlagen. Hiermee komt het een belofte na die het vorig jaar had gemaakt. Bij het bekendmaken van de premie voor de zorgverzekering van 2013 had DSW aangegeven dat het de premie mogelijk zou verlagen als de kosten lager zouden uitvallen dan verwacht. Deze korting zou gegeven worden op de toekomstige premies.

Op het eind van 2013 voorziet DSW dat de kosten voor haar zorgverzekering lager zullen uitvallen dan het verwacht. Dus kan het tussentijds de premie van haar zorgverzekering aanpassen. De jaarpremie van de verzekering zal met 12 euro worden verlaagd. Zorgverzekeraar DSW heeft er voor gekozen om de voordelen die het behaald direct door te geven aan haar verzekerden. Hiermee wil het de loyaliteit bevestigen tussen DSW en de huidige verzekerden. Deze 12 euro korting op de premie zal in de resterende vier maanden worden doorgevoerd. Per maand een verlaging premie zorgverzekering van 4 euro. Toch mooi meegenomen die extra korting.

DSW geeft in haar nieuwsbericht aan dat het een signaal wil afgeven dat eenmaal vastgestelde premies in het lopende jaar naar beneden bijgesteld worden. Dit als de kostenontwikkeling daarvoor de ruimte biedt. Een mooi signaal van de zorgverzekeraar dat mogelijk doet volgen. En het zet natuurlijk ook de verwachting voor het komende jaar met mogelijk verlaging premie zorgverzekering bij veel aanbieders. Vaak is DSW de eerste die de premies van de nieuwe zorgverzekering bekend maakt. Ook met de premie zorgverzekering 2013 was DSW weer de trendsetter. DSW zal de premie 2014 op de vierde dinsdag van september bekendmaken.

Zie ook de DSW Zorgverzekering informatie pagina voor meer details over deze zorgverzekering

Bewaren