Zorgverzekeraar Agis krijgt kwaliteitskeurmerk

Agis ZorgverzekeringAgis heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren behaald. Dit kwaliteitsstempel geeft aan dat de zorgverzekeraar voldoet aan strenge eisen op het gebied van klantinformatie, dienstverlening, bereikbaarheid, klanttevredenheid en kwaliteitsbeleid.
Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren wordt toegekend door de onafhankelijke Stichting Toetsing Verzekeraars (Stv).
Agis verdiende ook keurmerken voor haar labels TakeCareNow en Pro Life Zorgverzekeringen. Bestuursvoorzitter Willem van Duin van Achmea, het moederbedrijf van Agis, is verheugd met de toekenning van de drie keurmerken. “Wij hechten groot belang aan het bieden van transparantie en zekerheid voor onze klanten. De keurmerken kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. De toekenning vandaag is opnieuw een bevestiging van ons continue streven naar verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten.”
De Stv kende in oktober 2010 de eerste kwaliteitskeurmerken toe aan verzekeraars. Daaronder bevonden zich onder andere de volgende zes Achmea-merken: Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en DVZ zorgverzekeringen. (Bron: Persbericht Achmea)