Zorgadvies dagen bij Univé verzekeringen en Zilveren Kruis

Unive Zorgverzekering 2014Een goede zorgverzekering uitkiezen is een lastige klus voor veel Nederlanders. Zorgverzekeraars willen daar graag bij helpen. Zo komt Univé met de zorgadvies dagen en een Zorgseminar. Op zaterdag 28 december opent Univé haar deuren. De eerste sessie was al op 14 december,

Zorgadvies dag ook online

Tijdens deze zorgadvies dagen kan iedereen langskomen met vragen over zorgverzekeringen, vergoedingen en overige vragen gerelateerd aan de zorgverzekering. Op deze zaterdag zijn de 150 Univé winkels open voor het publiek. Maar de vragen kunnen ook telefonisch of via Twitter worden gesteld. Voor de Twitter vragen maak je gebruik van de code #zorgdagen.

Eerder deze maand hield Univé al een tweetal online zorgseminars. Tijdens dit online seminar zaten deskundigen klaar om diverse zorgvragen te beantwoorden.

Zorgadvies met Raad en Daad dagen Zilveren Kruis

Ook verzekeraar Zilveren Kruis Achmea had advies dagen. Deze worden de Raad en Daad dagen genoemd. Speciaal hiervoor heeft de zorgverzekeraar een site opgezet. En in de komende periode komt Zilveren Kruis ook naar je toe. Uitgerust met iPads gaan de adviseurs op pad en lopen deze samen de keuzehulp door met belangstellenden.

De teams komen voor zorgadvies in onder andere in de winkelstraten van Zwolle, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Zie de speciale site raadendaaddagen.nl voor het schema.