ZilverenKruis Achmea met App de Vakantiedokter

ZilverenKruis zorgverzekeringDe vakanties in Nederland zijn begonnen. Veel Nederlanders zijn vertrokken naar hun vakantie adres of gaan binnenkort. Om de vakantie nog gemakkelijker te maken heeft zorgverzekeraar ZilverenKruis Achmea een nieuwe App gelanceerd, de VakantieDokter. Deze App is voor iedereen beschikbaar en niet alleen voor Achmea klanten. De zorgverzekeraar wil de bestaande klanten voorzien van extra dienstverlening maar ook niet klanten overtuigen van de toegevoegde waarde van een ZilverenKruis zorgverzekering,

App de Vakantiedokter

Met de nieuw gelanceerde App wil zorgverzekeraar ZilverenKruis consumenten helpen met medische vragen. Via de App VakantieDokter kun je medische vragen stellen die door experts van Medicinfo worden beantwoord. Een ervaren Nederlandstalige verpleegkundige zal de gestelde vraag afhandelen en overlegt indien nodig met een arts. Indien nodig kun je vanuit de applicatie direct bellen met de Vakantiedokter. Bij spoedeisende gevallen is er direct contact met Eurocross Assistance.

Via de App krijg je ook handige tips voor vertrek en medische tips voor de vakantiebestemming. Via de mobiele telefoon is contact en informatie altijd binnen handbereik. Wil je meer weten over deze applicatie, bekijk dan de video op de site van ZilverenKruis en lees daar de informatie over deze Vakantiedokter App.

Kans op gratis EHBO Kit bij App de Vakantiedokter

Op dit moment is de applicatie beschikbaar voor iOS via de Apple App store en voor Android toestellen via Google Play.

Je kunt ook de applicatie via de site van ZilverenKruis aanvragen. Daar maak je dan zelfs kans op een gratis EHBO Kit. In een eenvoudig formulier geef je informatie ober de geplande vakantie en laat je een naam en een e-mail adres achter. ZilverenKruis stuurt dan per e-mail de toegangscode voor App de Vakantiedokter. Dagelijks zal ZilverenKruis een winnaar selecteren. Deze winnaar krijgt binnen een week de EHBO-kit toegestuurd. Voor het versturen van deze kit zal ZilverenKruis de winnaar wel vragen om de adresgegevens te sturen. Heeft ZilverenKruis deze adres gegevens niet op tijd ontvangen, zal het een nieuwe winnaar selecteren.