Zilveren Kruis heeft Ziekenhuis contracten rond

Zilveren Kruis ContractenZilveren Kruis Achmea maakt op haar site bekend dat het met alle ziekenhuizen afspraken heeft gemaakt voor 2015. De afspraak met het Flevoziekenhuis in Almere was het laatste contract. En op 5 december van dit jaar kwam het contract ook met dit ziekenhuis rond. Het heeft lang geduurd maar voor het eind van het jaar is het rond.

Alle ziekenhuizen in Nederland?

Zilveren Kruis Achmea geeft aan dat haar verzekerden nu naar alle ziekenhuizen in Nederland kunnen zonder bij te betalen. Of het nu gaat om planbare zorg of spoedeisende zorg. Klanten die een restitutiepolis hebben zoals Zilveren Kruis Basis Exclusief kunnen naar alle ziekenhuizen. Heb je gekozen voor een voordeligere budgetpolis, de Zilveren Kruis Basis Budget polis, dan kun je alleen bij 44 geselecteerde ziekenhuizen terecht.

Persoonlijk bericht bij budgetpolis

Zilveren Kruis geeft aan dat verzekerde die een budgetpolis hebben gesloten persoonlijk bericht krijgen over de ziekenhuizen waar ze in 2015 terecht kunnen. Deze informatie kun je natuurlijk ook op de site van de verzekeraar achterhalen. Daarvoor kun je de zorgzoeker gebruiken. Via deze services krijg je ook meer achterliggende kwaliteitsinformatie over het ziekenhuis.

Lees meer over de Zilveren Kruis zorgverzekering.

Bewaren

Bewaren