Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk

Zilveren Kruis AchmeaOp 25 april 2010 zal voor de derde keer in Leiden de LadiesWalk gehouden worden. Deze wandeldag is speciaal voor vrouwen en wordt gesponsord door Zilveren Kruis Achmea. Vanuit vertrekpunt de Waag in Leiden kunnen de deelnemers kiezen voor een route van 10 km door de historische binnenstad of een route van 20 km in de richting van de kust. Verzorgingsposten onderweg, een themamarkt in de Waag en entertainment maken de dag compleet.
Wandelen is niet alleen gezond, het is ook nog eens een gezellige en ontspannende bezigheid. Op zondag 25 april 2010 biedt Leiden een uitgelezen gelegenheid voor een leuk dagje uit met een groep vriendinnen. De Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk zal op die dag een uitgebreid programma bieden. Het startpunt van de wandelingen is de Waag. In dit historische gebouw kunnen de bezoeksters hun hart ophalen aan een themamarkt voor de vrouw van nu.
Voor de rustige loper is er een kortere wandeling die langs de verborgen pareltjes van het historische Leiden zullen voeren, terwijl de doorgewinterde loper vanuit Leiden wandelt naar de Katwijkse kust en duinen. Zowel onderweg als in de Waag zal er entertainment zijn, verzorgingsposten en is de gehele weg naast de papieren route voorzien van duidelijke bewegwijzering. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een ‘goodiebag’ met tal van leuke premiums.
De Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk staat garant voor een leuk en fit dagje uit! Meer informatie over de Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk is te vinden op www.ladieswalk.nl. Op deze site kunt u zich ook inschrijven. Het inschrijfgeld bij voorinschrijven bedraagt € 9,50 p.p. en kan tot 18 april 2010. Indien u op de dag zelf inschrijft bedraagt het inschrijfgeld € 11,50 p.p. Een deel van de opbrengst van de Zilveren Kruis Achmea komt ten goede aan een goed doel.
De Ziveren Kruis Achmea LadiesWalk wordt georganiseerd door ProKwadraat-Groepswijzer.nl in opdracht van de stichting CTV Zuid-Holland en mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis Achmea. (bron: persbericht LadiesWalk)