YouCare.nu weer een van de goedkoopste zorgverzekeringen

YouCare.nu Zorgverzekering 2013De afgelopen periode heb ik eigenlijk niets gehoord over de YouCcare.nu zorgverzekering. Kwam een oud bericht tegen over de zorgverzekering en besloot deze eens online op te zoeken. Direct kwam de verzekering on het zoekresultaat naar boven. En dan valt het direct op dat Youcare.nu aangeeft dat het weer een van de goedkoopste van Nederland is. De basisverzekering komt bij YouCare uit op een maandbedrag vanaf 76,77 euro. In een vergelijking laat de verzekeraar zien dat het daarmee bijvoorbeeld goedkoper is dan Ditzo, OHRA en CZ. Van deze zorgverzekeringen worden de maandbedragen getoond. Bij YouCare.nu kies je voor een Naturapolis waarbij Avero Achmea de risicodrager is. Met de basisverzekering van YouCare.nu kun je in 2013 terecht bij alle apotheken in Nederland. Alle gecontracteerde zorgverleners vind je in de Zorgzoeker.

Drie aanvullende verzekeringen

De dekking vanuit de basisverzekering kun je bij Youcare.nu uitbreiden door te kiezen uit een van de drie aanvullende verzekeringen. Het meest populaire pakket is volgens de verzekeraar YouCare ++. Dit is een compleet pakket met een uitgebreide dekking en een ruime vergoeding. In dit pakket worden vaccinaties vergoed. Ook 9 fysiotherapie behandelingen en anticonceptie worden vergoed vanuit deze verzekering. Verwacht je meer behandelingen bij de fysio en wil je een goede dekking voor de orthodontist, kies dan de YouCare +++ aanvullende verzekering. Deze kost 25 euro per maand extra. Ook bij de tandartsverzekering kun je kiezen uit drie verschillende dekkingen.

Steun Kika met YouCare.nu

Als je de Facebook pagina van YouCare.nu liked, zorg je voor een bijdrage aan Kika. Voor iedere Like gaat er € 0,10 naar KiKa – Kinderen Kankervrij.