Winnaar Christelijk Zorg Award 2014 gekozen

Christelijk Zorg Award Op haar website maakt Pro Life zorgverzekeringen de winnaar van de Christelijke Zorg award 2014 bekend. Winnaar de heer Drs. P. Lieverse heeft de Christelijk Zorg Award ontvangen inclusief de bijbehorende cheque ter waarde van 5000 euro. Hij heeft deze award ontvangen voor zijn inspanningen voor de maatschappij op het vlak van meningsvorming. Zo schrijft hij veel artikelen op het gebied van vaccinatie, geloof en psyché en arts en zending. Maar ook over onderwerpen als pijnbestrijding en palliatieve zorg.

De toegekende award is een dank voor de inzet van heer Lievens maar moet ook nieuwe generaties inspireren en motiveren. Volgens de berichtgeving op de website van Pro Life zouden mensen die de winnaar volgen zich kunnen verrijken met relevante medische informatie.

Christelijke Zorg Award initiatief Pro Life

De Christelijk Zorg Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een instantie of persoon die zich op een bijzondere en/of opvallende wijze heeft ingezet voor christelijke zorg in Nederland. De winnaar van deze Award ontvangt niet allen een mooi beeld maat ook een geldbedrag van 5000 euro. Dit bedrag kan door de winnaar worden besteed aan een goed doel naar keuze.

Winnaar Christelijk Zorg Award 2013

In 2013 werd de Christelijke Zorg Award toegekend aan Prof. dr, Gerrit Plas.Dit voor zijn inspanning om verbindingen te leggen tussen het christelijke geloof en de psychiatrie. De heer Glas was toen hoofd van het Kenniscentrum Religie en Levensbeschouwing in relatie tot geestelijke Gezondheidszorg.

Lees meer over de Pro Life Zorgverzekering