Weer forse stijging verzekerden aantallen Zorgverzekeraar AnderZorg

AnderZorg zorgverzekeringVeel mensen kiezen ook dit jaar weer voor zorgverzekeraar AnderZorg. Het aantal nieuwe klanten is nu al gegroeid met meer dan 30% van 129.000 tot ruim 170.000. In een economisch onzekere tijd, waarin de zorgpremie ook nog flink stijgt, blijkt AnderZorg een voordelige en volwaardige keuze te zijn.
De premie van de Basisverzekering van internet zorgverzekeraar AnderZorg is een van de laagste in Nederland met 91,25 euro per maand. Door deze zeer scherpe premie groeit AnderZorg, de marktleider onder de online zorgverzekeringen, voor het tweede jaar op rij fors. In 2009 groeide AnderZorg van 92.000 naar 129.000. Dit jaar zijn er tot nu toe al weer ruim 41.000 nieuwe verzekerden bijgekomen.
Volwaardige verzekering De lage premie gaat niet ten koste van kwaliteit van zorg. Bij AnderZorg wordt de klant niet verplicht naar een beperkt aantal zorgaanbieders te gaan. Als onderdeel van Menzis maakt AnderZorg gebruik van een landelijk netwerk van zorgaanbieders. Ook kent AnderZorg geen beperkende toelatingseisen voor de aanvullende verzekeringen. Iedereen die voor AnderZorg wil kiezen wordt zonder medische keuring welkom geheten.
Online service AnderZorg richt zich op mensen die hun zorgverzekering gemakkelijk en goedkoop willen regelen via internet. De klant kiest daarbij bewust voor een andere vorm van service. Zelf online regelen en declareren wanneer jij dat wil en niet betalen voor service waar geen gebruik van wordt gemaakt. AnderZorg maakt hierdoor minder kosten en kan zo de premie laag houden.
Kan het nog goedkoper? Voor de klant die weinig gebruik maakt van zorg, maar toch verzekerd wil zijn voor grote onvoorziene uitgaven is er de mogelijkheid om het eigen risico te verhogen. Met een maximaal vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het verplichte eigen risico van 170 euro kan de premie voor de Basisverzekering zelfs dalen tot 66,25 euro per maand of 795 euro per jaar. Ook is het mogelijk om de jaarpremie in een keer te betalen. Daarvoor geldt een korting van 3%. (Bron: Persbericht AnderZorg)