Wat is het Agis Regio Voordeel?

Agis ZorgverzekeringBij de advertenties van Zorgverzekeraar Agis zie je een vermelding van Regio Korting? Voor mij iets nieuws bij deze verzekeraar. Dus maar eens online opgezocht. Op de site van Agis kon ik het niet zo snel vinden. Dan maar opzoeken met een search engine. Hiermee vindt je dan een informatie pagina van Agis, speciaal voor leden/deelnemers van Regio Voordeel.

Op de gevonden pagina wordt aangegeven dat je kan kiezen voor een betere zorg in de regio. Dat 1.1 miljoen verzekerden mij al voorgingen.

Je bent goed verzekerd door zorg dicht bij elkaar. Het gaat hoer blijkbaar om een collectiviteitskorting. Ik kan kiezen voor een basisverzekering vanaf € 72,98 per maand (inclusief 5% korting en € 500,- vrijwillig eigen risico). Hierbij gaat het om een naturaverzekering. Een aanvullende verzekering kan ik al afsluiten vanaf € 5,36 per maand. Voor deze aanvullende dekking is de korting 10% korting en al in de hoogte van de premie opgenomen.

Verder staat er niet veel informatie over dit Regio Voordeel. Dus maar even de premie berekening uitgevoerd om te kijken of je op deze manier meer uitlegt ontvangt over de Regio korting.

Premieberekening met Agis Regio Voordeel

Agis Regiovoordeel
De nieuwe pagina met daarop de module voor de premieberekening komt mij bekend voor. Rechtsboven staat een beeldmerk van Regiovoordeel. Dit is nieuw voor me.
Met het doorlopen van de premieberekening krijg ik op het laatst een overzicht met de gemaakte keuzes inclusief de premie componenten. Inclusief het gekozen eigen risico en de invloed daarvan op de premie van de basisverzekering. Als laatste het collectiviteitsvoordeel dat ik krijg. Dit is een korting via Regio Voordeel.

Op dit scherm kan ik een offerte laten sturen of verder gaan met het aanmelden voor deze nieuwe zorgverzekering. Helaas geen extra informatie over wat Regio Voordeel nu precies is. Natuurlijk een korting. Maar zijn er ook extra voorwaarden aan verbonden. Toch maar weer even verder kijken op de site of het internet.

Lees meer over de Agis zorgverzekering