Vroegboekactie Zorgverzekering met 10 euro cadeaukaart

Verzekeringssite Zorgverzekering 2014Ook dit jaar verwacht ik veel acties bij het afsluiten van nieuwe zorgverzekeringen. Nu al een unieke vroegboekactie bij Verzekeringssite.nl met cadeaukaart. Als je in de actie periode een zorgverzekering afsluit via de vergelijkingssite, krijg je een V&D cadeaukaart van 10 euro cadeau. Dit per afgesloten zorgverzekering. Deze kaart is geldig bij de 62 V&D warenhuizen maar ook bij La Place en VD.nl, het online warenhuis. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur van drie jaar.

Hoe profiteren van deze vroegboekactie zorgverzekering?

Als je wilt profiteren van deze vroegboekactie zorgverzekering, moet je via de verzekeringssite een zorgverzekering aanvragen in de periode van 15 november tot 30 november. De aanvraag van deze nieuwe zorgverzekering moet dan wel door de zorgverzekeraar worden geaccepteerd. De aanvraag mag tussentijds ook niet worden ingetrokken en/of geannuleerd. Tevens kun je niet van deze vroegboekactie profiteren als je bij dezelfde zorgverzekeraar blijft.

Op haar site geeft de verzekeringssite aan dat ze vrij is om deelnemers van deze actie uit te sluiten om haar moverende redenen. De prijs is niet inwisselbaar. De vergelijkingssite zal ook geen NAW gegevens doorspelen aan derden.

Je zult wel even moeten wachten tot je de V&D cadeaukaart ontvangt. Tijdens de komende feestdagen kun je hem nog niet gebruiken. De kaart wordt pas verstuurd als de zorgverzekeraar de aanvraag voor de nieuwe zorgverzekering heeft verwerkt. Pas daarna wordt de kaart verstuurd. De verwachting is dat dit in februari 2014 zal zijn.

Op dit moment is niet duidelijk of de Verzekeringssite.nl in de maand december met een nieuwe actie zal komen voor de zorgverzekering. De kans daarop is wel groot gezien het feit dat de meeste Nederlanders in deze maand de keuze voor een nieuwe zorgverzekering maken.