Archief

Category Archives for "Acties Zorgverzekering en Alerts Zorgverzekeringen"

Acties Zorgverzekering en Alerts bij afsluiten nieuwe zorgverzekering speciale aanbiedingen van zorgverzekeraars. Plus het belangrijkste nieuws over zorgverzekeringen en zorgverzekeraars die je kan gebruiken bij vergelijken van zorgverzekeringen.

Kleine premieverhoging Ditzo zorgverzekering met vrije keuze

kleine premie verhoging ditzo

De premie voor de Ditzo zorgverzekering 2018 is vastgesteld op € 102,95 per maand. Daarmee ben je precies 2,00 euro per maand meer kwijt voor een Ditzo basisverzekering. Maar dan heb je ook dit jaar weer een 100% vrije zorgkeuze voor ziekenhuizen en huisartsen. Ditzo geeft aan weer een scherpe premie te bieden voor een vrij zorgkeuze. En dan krijg je ook nog eens gratis de Ditzo pechvogelhulp. Tot €10.000 extra vergoeding op je Ditzo Zorgverzekering!

Lees verder

Premiestijging bij Zilveren Kruis zorgverzekering

zilverenkruis zorgverzekering 2018

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft de premies van de zorgverzekeringen bekend gemaakt. Bij de grootste zorgverzekeraar is een lichte stijging van de premies. De nieuwe premie van de meest gekozen basisverzekering komt in 2018 uit op € 119,45 per maand. Een verhoging van de premie van € 2,- per maand. Zilveren Kruis geeft verder aan dat de premies van de aanvullende zorgverzekeringen met gemiddeld 6% stijgen.

Lees verder

Minimale stijging premie FBTO zorgverzekering

minimale premiestijging fbto

Vandaag is de premie van de FBTO zorgverzekering 2018. Alle verzekerden hebben een e-mail ontvangen van FBTO. Hierin de nieuwe premie plus informatie over de zorgverzekering in 2018. De premie van de naturaverzekering van FBTO gaat met 2 euro per maand omhoog. De naturaverzekering sluit je al vanaf € 105,50 per maand. De FBTO restitutie verzekering kost in 2018 € 109,95 per maand.

Lees verder

Nederlanders kiezen voor zorgverzekering werkgever

Nederlander kiest voor zorgverzekering werkgever

Pricewise heeft onderzoek gedaan naar de zorgverzekering. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft een zorgverzekering afgesloten via de werkgever. Vaak loopt deze collectieve zorgverzekering al langer dan tien jaar. Sinds de invoering van het nieuwe zorgstelsel zijn ze niet van zorgverzekering veranderd.

Maar liefst 64% van de collectief verzekerden denkt beter af te zijn binnen een collectief en is ook dit jaar niet van plan om andere opties in de markt te vergelijken. Dit zijn de resultaten van het vergelijkingsonderzoek van onafhankelijke vergelijkingssite Pricewise.nl.

Lees verder

Oppositie probeert verhoging zorgpremie te voorkomen

verhoging zorgpremie voorkomen

Deze maand al veel nieuws over de nieuwe zorgverzekering. Hierbij gaat het vooral om de nieuwe premiestelling en het verplichte eigen risico. De verwachting is dat de zorgpremie dit jaar opnieuw zal gaan stijgen. De oppositie wil een nieuwe premieverhoging bij de zorgverzekering te voorkomen. Het kabinet moet ingrijpen.Extra bijdrage om verhoging te voorkomen?In de […]

Lees verder
1 2 3 76