Verlenging actie € 50 retour Menzis BudgetBewust zorgverzekering

Menzis zorgverzekeringEerder deze maand was Menzis al gestart met een actie ter promotie van de BudgetBewust zorgverzekering. Dit was een actie met € 50 retour die liep tot en met 20 december. De zorgverzekeraar heeft besloten om deze cash-back actie te verlengen tot het eind van dit jaar.

Iedereen die voor 31 december van dit jaar nog de Menzis BudgetBewust zorgverzekering afsluit krijgt € 50 retour.

Menzis BudgetBewust zorgverzekering

Deze zorgverzekering kun je al sluiten vanaf € 66,50 per maand. Daarbij heb je keuze uit meer dan 35.000 zorgaanbieders. En voor je medicijnen kan je terecht bij een Mediq apotheek. Helaas niet bij een andere apotheek. Maar met 220 vestigingen is er toch wel een Mediq apotheek bij jou in de buurt.  Voor een behandeling fysiotherapie kun je alleen bij een TopZorg-fysiotherapeut terecht. Op de site van Menzis kun je zien welke dat zijn. De keuze voor een tandarts of huisarts zijn wel vrij.

Met deze Menzis BudgetBewust zorgverzekering heb je dus niet alle vrijheid bij het kiezen van een zorgverlener. Als je het komende jaar verwacht weinig zorg nodig te hebben is dit ook niet echt een beperking. En dan profiteer je met deze BudgetBewust polis wel van een lage premie. Ook de aanvullende zorgverzekering is scherp geprijsd. Voor € 11,95 ben je verzekerd voor 9 behandelingen fysiotherapie, spoedeisende zorg in het buitenland en een tandartsverzekering (80% tot maximaal € 250 per jaar )

Lees meer over de Menzis zorgverzekeringen.