Verlaging premie Unive zorgverzekering

Unive Zorgverzekering met kortingOp 5 november heeft ook Univé de premie van haar zorgverzekering bekend gemaakt. Ook Univé komt met een verlaging van de premie. De basisverzekering zal in 2014  € 12,00 per maand goedkoper zijn. De premie voor haar natura zorgverzekering (Univé Zorg Geregeld polis) zal in 2014 uitkomen op € 95,95.

Deze daling in de premie is mogelijk omdat de zorgverzekeraar beter afspraken met zorgaanbieders heeft kunnen maken ten aanzien van de kwaliteit en de prijs. Ook met het voorkeursbeleid bij medicijnen heeft Univé de kosten kunnen verlagen.

Extra premiekorting Univé zorgverzekering mogelijk?

Verzekerden kunnen bij Univé ook profiteren van een extra 10% korting door gebruik te maken van het Ledencollectief of het kennismakingsaanbod. Bij dit laatste aanbod krijg je als nieuwkomer het eerste jaar 10% op de basisverzekering bij de Univé zorgverzekering. En door te kiezen voor een extra vrijwillig Eigen Risico kan de korting op de premie nog hoger uitvallen. Het hoogst mogelijk eigen risico is € 500 bovenop het wettelijk verplichte Eigen Risico van € 360,-.

Wanneer je meer verzekeringen afsluit bij Univé kun je ook in aanmerking komen tot maximaal 10% korting via het Ledencollectief.

Voor de voorwaarden van deze korting verwijzen we je naar de site van de verzekeraar zelf. Daar kun je nalezen bij welke schadeverzekeringen je korting kunt krijgen op de premie van de basisverzekering.

Ook premie dalingen bij overige Univé zorgverzekeringen?

De premies van de aanvullende zorgverzekeringen zullen bij Univé gemiddeld gezien gaan stijgen. Volgens Univé is dit een lichte stijging. Bij de Extra Zorgpolis Goed en de Tand Goed is sprake van een kleine premiedaling.

Lees meer over de Unive Zorgverzekering