Verlaging premie De Amersfoortse zorgverzekering 2014

Amersfoortse ZorgverzekeringOok bij De Amersfoortse zorgverzekering zien we een daling van de premie. Op 12 november maakt de verzekeraar de nieuwe premie voor de zorgverzekering bekend. De maandpremie voor de basisverzekering is voor 2014 vastgesteld op € 95,59 bij een eigen risico van € 360,- per jaar en een collectiviteitskorting van 8%. Hierbij krijg je als verzekerde de vrije keuze bij het kiezen van de zorgverlener. De premie voor de basisverzekering is met 7% gedaald ten opzicht van de premie in het verzekeringsjaar 2013.

In het persbericht geeft De Amersfoortse aan dat ze zich in de markt wil profileren met de belofte “Snel de juiste zorg. Altijd vrije keuze”. Met een speciaal team zet De Amersfoortse zich actief in om de verzekerde zo snel mogelijk aan de juiste zorg te helpen. Door deze vorm van wachtlijst bemiddeling is De Amersfoortse in staat gebleken om de wachttijd voor een consult te verkorten met gemiddeld drie tot vier weken.

Ook bij De Amersfoortse kun je via een collectiviteit besparen op de premie voor de basisverzekering. Bijvoorbeeld als je werkgever een contract heeft gesloten. Deze korting is minimaal 8%. Maar ook iedereen die zich als particulier aanmeldt voor een zorgverzekering bij De Amersfoortse kan profiteren van deze 8% korting. DE aanmelding voor de zorgverzekering loopt dan via een tussenpersoon collectiviteit.

Bij De Amersfoortse is iedereen is welkom, er is geen medische acceptatie voor de basisverzekering en de aanvullende pakketten. Alleen bij mondzorg wordt vooraf een aantal vragen gesteld.