Vergelijken zorgverzekeringen met Betch.nl eenvoudig?

Zorgverzekeringen Vergelijken Betch.nlVandaag maar eens de proef op de som genomen met Betch.nl voor vergelijken zorgverzekeringen. Een nieuwe dienst waarmee je zorgverzekeringen van de zorgverzekeraars kan vergelijken maar ook de aanbiedingen via andere vergelijkingssites. Ben benieuwd welke zorgverzekering als goedkoopste naar voren gaat komen en bij welke aanbieder. Daarbij ga ik uit van vrije keus zorgverleners, alleen het wettelijk verplichte eigen risico en minimaal 18 behandelingen bij fysiotherapeut. Voor de tandarts kies ik voor een dekking van minimaal 750 euro, en het liefst tegen een 100% vergoeding.

Welke stappen bij Vergelijken Zorgverzekeringen bij Betch?

Bij Betch.nl kun je verschillende verzekeringen vergelijken. Wanner je kiest voor de optie zorg moet je eerst je geboortedatum en geslacht opgegeven. Op basis van deze gegevens wordt er al een lijstje van zorgverzekeringen getoond. In mijn geval voldoen op basis van deze minimale gegevens al 80 zorgverzekeringen. De zorgverzekering van Zekur.nl staat op de eerste plaats gevolgd door Besured en Zilveren Kruis Achmea. Van alle zorgverzekeringen zie je een rapportcijfer voor de voorwaarden van de verzekering. Of het om een Vrije keus gaat voor zorgverleners, een indicatie van de prijs/kwaliteit verhouding aan de hand van groene bolletjes. en natuurlijk de premie per maand. Wanneer een zorgverzekering ook verkrijgbaar is via Independer.nl, Geld.nl, Zorgkiezer of Verzekeringssite.nl wordt dit ook aangegeven.

Aan de linkerkant van het resultaat scherm kun je de aangeven waaraan de geselecteerde zorgverzekering nog meer moet voldoen. Na het selecteren van de vrije keus en de 18 behandelingen fysiotherapie, voldoen nog maar 73 zorgverzekeringen aan de criteria. En is de top drie aanzienlijk veranderd. Nu staat de PMA Zorgverzekering op de eerste plaats, gevolgd door een zorgverzekering van DSW en Ditzo. Bij de selectie van de tandartsmodule is weer de top drie veranderd. En dan voldoen nog maar 33 zorgverzekeringen aan de criteria. Mijn huidige zorgverzekering en de verzekeraar die ik daarvoor had staat niet in de top 3. Op basis van deze eenvoudige selectie criteria komt de zorgverzekering van PNO Zorg op de eerste plaats. Net voor de zorgverzekering van Avero Achmea. Deze is net iets duurder maar scoort verder net zo goed. Verrassend is wel dat deze laatste zorgverzekering via Avero Achmea duurder is dan via Independer of Zorgkiezer.

De resultaten worden duidelijk weergegeven. Wil je meer weten over een specifieke zorgverzekering kun je per verzekering verder gaan. Daar staan dan de details en de polisvoorwaarden weergegeven op de verschillende rubrieken. Bij de details van de zorgverzekering wordt ook de mogelijkheid geboden om de zorgverzekering af te sluiten. Hierbij staat aangegeven via welke organisatie of verzekeraar je de zorgverzekering gaat afsluiten.

Vergelijken zorgverzekering simpel geworden?

De site van Betch.nl ziet er strak en overzichtelijk uit. Ook geeft het veel detail informatie over de verschillende zorgverzekeringen. Het lijkt een makkelijk proces te zijn geworden. Ga nu nog niet de beslissing voor de zorgverzekering maken. Dus later nog maar eens de zorgverzekeringen vergelijken via Betch. En ook de resultaten verder beoordelen om te zien op welke plek de CZ Verzekeringen en die van VGZ voor mij in de lijst terugkomen.