Vegapolis voor vegetariërs en vleesverlaters

vegapolis zorgverzekeringAgis zorgverzekering komt in samenwerking met Stichting Preventiepolis met een nieuwe zorgverzekering op de markt. De Vegapols. Dit is de eerste collectieve verzekering gericht op de vleesverlaters en vegetariërs. Het betreft hier een aanvullende verzekering die bij een bestaande basisverzekering gesloten kan worden.
Wanneer klanten kiezen voor deelname aan deze collectiviteit, profiteren ze van een collectiviteits korting van 5% op de basisverzekering van Agis en ook nog eens een korting van 5% op de aanvullende zorgverzekering. Deze korting kan nog hoger uitvallen als de verzekerde kiest voor een jaarpremie. In dit geval wordt nog eens 4% extra korting gegeven. De voordelen van deze verzekering zijn opvallend te noemen:
• 10% korting op vegetarisch diners bij restaurants die zijn aangesloten bij de kortingsregeling van de Nederlandse Vegetaries Bond.
• Gratis aansluiting bij Stichting PreventiePolis
• Gratis een Visa GreenCard ter waarde van 75 euro, met deze kaart worden bestedingen levenslang CO2 gecompenseerd,
• Dekking voor 25 euro per jaar voor vleesvervangers
• 25% korting op fitness bij Achmea Healthcentra
• 40% korting op natuurlijke vitaminen op maat bij Naturalis
Deze Vegapolis is voor iedereen toegankelijk. Bij het afsluiten van de verzekering voor 1 januari 2009 ontvangt de verzekerde ook een welkomstgeschenk, een vegetarisch kookboek “ Vegeterrean” . Zie verder de website www.vegapolis.nl

Reacties gesloten