Unive zorgverzekering populair en met 10% korting

Unive Zorgverzekering met kortingDeze week kreeg ik een e-mail waarin werd aangegeven dat het hard gaat met de Univé zorgverzekering. De verzekeraar heeft al meer zorgpolissen afgesloten dan verwacht. Gezien dit ongekende succes was namelijk besloten om minder in te zetten op promotie van de zorgverzekering via derden. Dus maar eens gekeken naar de site van Unive om te kijken welke spectaculaire actie daar loopt om zoveel polissen te sluiten.

10% korting op Univé zorgverzekering

Wat direct opvalt op de site op de pagina over de Univé zorgverzekering, is de 10% korting die wordt gegeven. Het gaat hier om een kennismakingskorting. Je kan daarbij kiezen uit de Zorg Geregeld polis of de zorgvrij polis. Bij de zorg geregeld polis gaat het om een Natura verzekering. Hierbij krijgt krijgt u de zorg die Univé voor u heeft geregeld via prijs- en kwaliteitsafspraken met duizenden zorgaanbieders.

Deze Met de 10% korting kom je voor deze natura verzekering uit op een premie voor de basisverzekering van € 97,15 per maand (in plaats van € 107,95). Wil je liever een restitutiepolis, kun je kiezen voor de Univé Zorg vrij polis. Deze zorgverzekering is wel iets duurder per maand. Voor deze verzekering komt de premie met 10% korting uit op € 100,75 per maand (in plaats van 111,95 per maand).

Deze premies zijn voor de basisverzekeringen waarbij wordt gekozen voor het wettelijk eigen risico van 350 euro.

De dekking van de Univé Zorgverzekering uitbreiden?

Voor het uitbreiden van de dekking van de basisverzekering kun je bij Unive kiezen uit drie aanvullende verzekeringen:

  • Univé Extra Zorg polis Goed ( € 8,95 per maand), Veel extra vergoedingen, bv. voor fysiotherapie, oefentherapie, alternatieve zorg en preventie.
  • Univé Extra Zorg polis Beter (€ 17,95 per maand), Hogere maximale vergoedingen plus vergoeding voor bv. brillen, lenzen en sterilisatie.
  • Univé Extra Zorg polis Best ( € 31,95 per maand), De hoogste vergoedingen. En bv. ook ooglaserbehandelingen en buikwandcorrectie.

Univé tandartsverzekering

Ook bij de tandartsverzekering kun je ook kiezen uit drie verschillende varianten:

  • Tand Goed Pakket (€ 12,45 per maand) Vergoedt jaarlijks 80% van de kosten met een maximum van € 250,- voor tandheelkundige zorg.
  • Tand Beter Pakket (€ 18,15 per maand) Vergoedt jaarlijks 80% van de kosten met een maximum van € 500,- voor tandheelkundige zorg. De vergoeding voor orthodontie tot 22 jaar is maximaal € 1.500,- per verzekerde, vanaf 22 jaar maximaal € 500,- per verzekerde.
  • Tand Best Pakket (€ 37,45 per maand) Vergoedt jaarlijks maximaal 80% van de kosten met een maximum van € 1.000,- voor tandheelkundige zorg. De vergoeding voor orthodontie tot 22 jaar is maximaal € 2.500,- per verzekerde, vanaf 22 jaar maximaal € 1500,- per verzekerde.

Unive zorgverzekering met vier totaalpakketten

Een andere manier om voor een passende zorgverzekering te kiezen is door gebruik te maken van een totaalpakket dat aansluit op de levensfase. Dit zijn verzekeringspakketten inclusief een vergoeding voor tandheelkunde. De volgende totaal pakketten kunnen gesloten worden bij Unive:

  • Univé Jong Pakket (€ 26,15 per maand)
  • Univé Fit & Vrij Pakket (€ 36,50 per maand)
  • Univé Gezin Pakket (€ 48,95 per maand)
  • Univé Vitaal Pakket (€ 44,25 per maand)

Op de site van Univé kun je online een premieberekening uitvoeren voor de nieuwe zorgverzekering van 2013. Natuurlijk is het ook mogelijk om de samengestelde zorgverzekering online af te sluiten.

Lees meer details Univé Zorgverzekering