UnitedConsumers VGZ collectief opnieuw 10% korting

UnitedConsumers zorgverzekering 2015 premieUnitedConsumers maakt de nieuwe premies van haar zorgverzekering bekend. Dit jaar krijg je via het consumenten collectief opnieuw 10% korting op de premie van de basisverzekering. Nieuw dit jaar is ook de korting van 10% op de aanvullende verzekeringen van de VGZ zorgverzekering. Dus ook voor de tandartsverzekering.

10 jaar 10% korting

UnitedConsumers geeft in het bericht aan dat je via haar ZorgCollectief al tien jaar op rij 10% korting krijgt op de premie van de basisverzekering. Nieuw dit jaar is niet alleen de korting op de aanvullende verzekeringen maar ook dat je dit jaar kan kiezen uit drie verschillende basisverzekeringen van VGZ. Je kan kiezen uit de volgende basisverzekeringen:

  • VGZ Goede keuze
  • VGZ Ruime Keuze
  • VGZ Eigen Keuze

UnitedConsumers geeft aan dat de deelnemers aan het ZorgCollectief op deze manier nog beter de zorgverzekering kunnen kiezen die bij hun past waarbij ze de maximale korting van 10% krijgen op de premie van de basisverzekering. Bij het ZorgCollectief kun je nu al een basisverzekering afsluiten met een premie vanaf € 86,35 per maand. Hierbij heb je alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Ga je vrijwillig voor een hoger eigen risico, zal de premie nog lager uitvallen.

Om van het voordeel van het ZorgCollectief te kunnen profiteren moet je wel voor 1 januari overstappen. Lees meer over de UnitedConsumers zorgverzekering.