Twee aanvullende zorgverzekeringen bij ANNO12

ANNO12 aanvullende verzekeringVerzekeraar ANNO12 heeft bekend gemaakt wat de inhoud is van haar zorgverzekeringen. Hiermee heeft ANNO12 een nieuwe mijlpaal bereikt. Met haar zorgverzekering kiest ANNO12 voor een vrije artsenkeuze en een restitutie basisverzekering. Je kunt dus zelf bepalen welke zorgverlener jouw gaat behandelen. Nu zijn ook de details bekend geworden van de aanvullende zorgverzekeringen van ANNO12.

Twee aanvullende zorgverzekeringen

De dekking van de ANNO12 basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen uit één van de aanvullende verzekeringen. Hierbij heb je de keuze uit:

  • Gewoon Bewust
  • Prima Bewust

ANNO12 geeft in haar nieuwsbrief aan dat nog standaard aanvullende verzekeringen zijn. Hierbij heeft de verzekeraar gekeken naar de inhoud van de dekking en de vergoedingen. ANNO12 heeft in het pakket ruime vergoedingen opgenomen voor onder andere tandartskosten, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en brillen/contactlenzen.

ANNO12 Gewoon bewustANNO12 Prima Bewust
FysiotherapieMax 20 behandelingenMax 36 behandelingen
Orthodontie75% max € 685,- loop verzekering75% max € 1250,- loop verzekering
TandartsRuime vergoedingRuime vergoeding
Brillen/Contactlenzenmax € 35,- per glas/lens per 2 jaarmax € 35,- per glas/lens per 2 jaar
Alternatieve Geneeswijzenmax. € 450, per jaarmax. € 450, per jaar

Op de site van ANNO12 staat het volledige vergoedingenoverzicht.

Altijd geaccepteerd

Bij de aanvullende zorgverzekeringen van ANNO12 wordt je altijd geaccepteerd. Er is geen medische selectie voor deze zorgverzekering. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

ANNO12 geeft aan te hebben gekozen voor uitgebreide vergoedingen met een goede prijs.

Korting Premie ANNO12 zorgverzekering

Leden van ANNO12 die ook een zorgverzekering afsluiten krijgen korting op de premie. Deze korting is 10% voor de basisverzekering en is voor de aanvullende verzekering zelfs 25%. Op dit moment heeft ANNO12 nog niet de hoogte van de premie voor de verzekeringen bekend gemaakt. Nog even wachten.

Lees meer over de ANNO12 zorgverzekering