Trekpleister introduceert haar zorgverzekering

Trekpleister zorgverzekeringenVandaag komt het assurantie magazine met het nieuws dat de Trekpleister een zorgpolis introduceert. Hiermee heeft de drogisterijketen het aantal gevoerde verzekeringen uitgebreid. De retailer had namelijk al een schadeverzekeringen in de portefeuille. De uitvoering van deze zorgverzekering heeft drogisterijketen ondergebracht bij Ohra. De premie van deze zorgverzekering is scherp en komt uit op 87,99 euro er maand. Met deze premiestelling behoort de aanbieder tot de groep van goedkoopste zorgverzekeringen. Natuurlijk wat betreft de premie voor de basisverzekering.

Op de site van Trekpleister staan de details van de zorgverzekering opgesomd. Net zoals bij de ziektekosten verzekering van Ohra kan ook hier gebruik gemaakt worden van online wijzigen en online declareren. Tevens heeft de verzekerde recht op vrijheid in keuze van de zorgverlener. Naast het basispakket kan de verzekerde kiezen uit zes aanvullende zorgverzekeringen en kan gekozen worden voor een ruime tandarts dekking. Tevens kunnen de klanten van Trekpleister in het verzekeringsjaar 2010 profiteren van extra kortingen om gezond en fit te blijven.

Bijvoorbeeld kortingen voor entree sauna, sportkleding en bezoek van fitness centra. Op de site van Trekpleister is meer informatie te vinden over de dekking en polsvoorwaarden van de zorgverzekering. Zoals aangegeven worden diverse aanvullende verzekeringen aangeboden.

Soms is de keuze voor een specifieke aanvulling lastig te maken gezien de te verwachten verandering in levensomstandigheden. Gelukkig heeft de verzekerde per jaar eenmalig de mogelijkheid om te wisselen van aanvullende zorgverzekering. Dit kan het gehéle jaar door en zonder medische keuring. Zo is uw dekking altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie.