Tip een Vriend actie verdienen bij Verzekeringssite zorgverzekering

Verzekeringssite Zorgverzekering 2014Via de verzekeringssite zorgverzekering actie kun je dubbel profiteren. Want naast een cadeau bui het sluiten van een nieuwe zorgverzekering kun je ook met je vrienden geld verdienen met de zorgverzekering. Want als jouw vrienden via jouw zorgverzekeringen vergelijken op de vergelijkingssite, en dan ook besluit om via deze site de zorgverzekering te sluiten, krijgen jullie beiden een bonus. Jij en je vriend ontvangen beiden een premie van € 15,-. En hoe meer vrienden je aanbrengt hoe meer premie je ontvangt. Dit tot een maximum van 150 euro.

Hoe deelnemen aan Tip een vriend actie

Om van deze actie gebruik te kunnen maken heb je wel een persoonlijke actie code nodig. Deze kun je aanvragen via de site van de vergelijker. Daar moet je online een formulier invullen. Ter bevestiging ontvang je een e-mail met daarin een unieke link die he naar e vrienden kan sturen. Je kunt je tot en met 31 december aanmelden voor deze actie. Jij en je vrienden ontvangen de premie uiterlijk eind maart 2014. Let wel goed op de actievoorwaarden. Deze staan ook op de site en je moet met deze voorwaarden akkoord gaan voordat je een actie code kan aanvragen.

Natuurlijk wordt de bonus voor het aanbrengen van een nieuwe verzekerde alleen uitgekeerd als de nieuwe verzekerde wordt geaccepteerd.

De gegevens de je op de site achterlaat worden alleen gebruikt voor de uitbetaling van de bonus geeft de vergelijkingssite aan.

Tip een vriend actie niet voor alle zorgverzekeringen

Deze actie geldt ook niet voor verzekeringen die via zakelijke relaties worden gesloten. Opvallend is dat verzekerden die overstappen van een FBTO zorgverzekering niet kunnen profiteren van deze tip een vriend actie. Verder geeft de verzekeringssite aan dat de actie alleen van toepassing

Lees meer over Verzekeringssite Zorgverzekeringen.