Supporterscollectief SC Cambuur en De Friesland

supporterscollectief SC cambuur frieslandSupporters van de voetbal club SC Cambuur kunnen profiteren van een supporterscollectief bij de zorgverzekering. De Friesland zorgverzekeraar en SC Cambuur hebben een samenwerking afgesproken. Zorgverzekeraar DE Friesland mag zich Vitaliteitspartner noemen van SC Cambuur. De supporters van Cambuur kunnen daar nu van profiteren.

Supporterscollectief Cambuur met korting

De Cambuur supporters kunnen via het supporterscollectie profiteren van een korting op de premie van de zorgverzekering. Deze korting is 8% op de premie voor het hele gezin. Daarnaast maak je als verzekerde ook nog kans op een gratis lunch met de selectie van Cambuur, een clinic of een welkomstcadeau. Je kan dan ook nog profiteren van korting bij Bewegingscentrum Leeuwarden en Muta Sport. Over deze kortingsmogelijkheden wordt je per e-mail geïnformeerd nadat je zorgverzekering is afgesloten. Je kan bij de zorgverzekering kiezen uit de Alles Verzorg Polis of de Vrije Keus Polis. De dekking voor deze basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.

Bestaande klanten profiteren ook van Supporterscollectief

Om gebruik te maken van dit supporterscollectief kun je gebruik maken van een speciale link (www.defriesland.nl/cambuur). Je moet natuurlijk wel overstappen voor 1 januari 2016 om van de genoemde voordelen te profiteren. Bestaande klanten van De Friesland kunnen ook van het supporterscollectief profiteren. Ook zij moeten de stappen volgen op de hiervoor genoemde website.

Meer korting bij supporterscollectief

Naast de korting op de premie van de zorgverzekering krijg je nog meer korting. Het collectief geeft je 10% korting op he aankopen in de Online fanshop van SC Cambuur. Bij de aanmelding bij de nieuwe zorgverzekering krijg je hierover bericht.

10% korting reisverzekering<.h2>
Via het supporterscollectief kun je ook nog eens 10% korting op de reisverzekering krijgen van De Friesland. En profiteer je van services zoals Fan van Fit.
Lees meer over het collectief op de site van De Friesland zorgverzekering.