Actie bij Goedkope studenten zorgverzekering Zilveren Kruis

Zilveren Kruis Zorgverzekering 2013Studenten die op zoek zijn naar een goedkope zorgverzekering kunnen ook eens bij Zilveren Kruis kijken. Deze zorgverzekeraar heeft namelijk een speciale zorgverzekering opgesteld voor studenten. Bij deze zorgverzekering kun je al een aanvullende verzekering afsluiten voor 1 euro extra per maand. Dit voordeel krijg je als student via de collectiviteit voor de landelijke Studenten Vakbond (LSVb) en Interstedelijk Studenten Overleg (ISO).

Nu zorgverzekering sluiten met geld terug actie!

Op dit moment heeft Zilveren Kruis een actie lopen waarbij je geldt terug ontvangt als je een nieuwe zorgverzekering afsluit en nog niet bij de verzekeraar een zorgverzekering hebt lopen. Alle nieuwe verzekerden krijgen een bedrag van 75 euro terug gestort. Dat is mooi meegenomen. Deze actie is geldig in combinatie met de collectiviteitskorting voor deze zorgverzekering.

Tot 15% korting op je studenten zorgverzekering

Door gebruik te maken van deze collectiviteit voor LSVb en ISO profiteer je van een aantrekkelijke korting. ZO krijg je tien procent korting op de basisverzekering. Dit is dan de Beter Af Polis van Zilveren Kruis. Bij de tandartsverzekering krijg je zelfs 15% korting op de premie. Ook hierbij gaat het weer op de Beter Af polis. Ook bij de overige aanvullende verzekeringen krijg je een korting van 15%.

Beter Af Extra pakket studenten gratis

Als je bij deze Zilveren Kruis zorgverzekering voor studenten ook kiest voor een aanvullende zorgverzekering, krijg je een Beter Af extra pakket gratis. Daarmee heb je recht op maximaal 20 euro extra vergoeding voor alternatieve geneeswijzen, therapieën en geneesmiddelen. Tevens krijg je een extra vergoeding voor brillen en contactlenzen. Ook krijg je 100% vergoeding voor blessureconsult door een sportarts. Maar bij dit gratis extra pakket profiteer je ook van een extra vergoeding voor niet spoedeisende hulp in het buitenland. Wel zo prettig als je voor je studie vaak in het buitenland bent. En elke student tussen 18 en 30 jaar kan profiteren van deze aanvullende verzekering. Lees meer over de Zilveren Kruis zorgverzekering op de speciale informatie pagina.