Start Kiemer zorgverzekering met een basispremie vanaf 75 euro

Kiemer ZorgverzekeringEindelijk is het dan zover. Het nieuwe zorglabel van De Friesland is operationeel. Met de naam Kiemer wordt een zorgverzekeraar in de markt gezet die zich moet gaan bewijzen als een kindvriendelijke zorgverzekeraar. De verzekeringspolissen zijn namelijk afgestemd op de behoeften van kinderen in elke fase van de jeugd.

Vanaf de baby jaren tot en met het puberen. De verzekeringen lopen dus tot het a8e levensjaar waarna de kinderen overstappen naar de “normale” zorgverzekering. Kinderen zijn bij de huidige zorgverzekeraars natuurlijk standaard meeverzekerd. Echter de dekking uit de basisverzekering sluit vaak onvoldoende tot helemaal niet aan bij de zorg behoefte van opgroeiende kinderen.

Zo zijn de dekkingen voor brillen en orthodontie vaak onvoldoende. Wanneer je kind extra hulp nodig heeft zoals stottertherapie en/of dieetadvisering biedt de standaard zorgverzekering weinig hulp. Daarbij hebben ouders niet alleen behoeft aan een financiële vergoeding vanuit een dekking van een zorgverzekering maar willen ze vaak ook geholpen worden bij het vinden van de juiste hulp. Dit laatste is vaak erg lastig.

Waar ga je heen als je het vermoeden hebt dat je kind wordt gepest of last heeft van dyslexie of overgewicht.
Bij Kiemer begint de premie voor de basisverzekering vanaf 75 euro. Deze kan worden aangevuld met een aanvullende verzekering. De aanvullende verzekeringen hebben bij Kiemer allemaal een naam gekregen en zijn verschillend in prijs. Iedereen is welkom bij Kiemer.

De zorgverzekeraar heeft geen medische selectie. Daarbij geeft de verzekeraar aan dat je een snelle afhandeling van declaraties kan verwachten. Deze zullen binnen tien werkdagen worden uitbetaald. Daarbij kan je als verzekerde ook een beroep doen op hulp bij letselschade en wachtlijstbemiddeling.