Seminar beste en voordeligste zorgverzekering kiezen?

Telegraaf ZorgseminarBij de Telegraaf kun je nu inschrijven voor een seminar over de beste en voordeligste zorgverzekering kiezen. Op 23 december organiseert de DFT een speciaal Zorgseminar. Op deze woensdagavond vertellen de DFT journalisten Patricia Boon en Thijs Rösken over wat consumenten moeten weten om de beste en goedkoopste zorgverzekering te kiezen.

Advies van zorgspecialisten

Tijdens het seminar krijg je advies van de zorgspecialisten van de Telegraaf. Dus niet van de zorgverzekeraars. Het gaat om een gratis seminar die je thuis online kan bijwonen. Daarbij aandacht voor onder andere de volgende vragen:

  • Wat is een goede aanvullende zorgverzekering?
  • Hoe zit het met het vrijwillig verhogen van je eigen risico?
  • Zijn de verschillende zorg vergelijkingssites wel onafhankelijk?
  • Is het verstandig om aanvullende tandartsverzekering af te sluiten?
  • Wat is het verschil tussen naturaverzekering, budgetverzekering en restitutiepolis?
  • Wat is een internetpolis.

Hulp bij beste en voordeligste zorgverzekering kiezen?

Tijdens de uitzending kunnen de deelnemers aan het seminar ook vragen stellen aan de twee presentatoren. In de online publicatie over het seminar laat de Telegraaf weten dat het zal aangeven waarop je moet letten bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. En dat daarbij de gouden tips bij het vergelijken van de verschillende polissen niet zullen ontbreken.

Het zorgseminar wordt op woensdag 23 december live uitgezonden vanaf 20.00. Je moet je vooraf inschrijven via de speciale website.

Het is niet duidelijk of dit seminar later nog een keer online teruggekeken kan worden. Of dat het slechts om een eenmalige uitzending zal gaan. Kan me gezien het belang van het onderwerp voorstellen dat de Telegraaf een opgenomen video online plaatst. Of dat het de belangrijkste onderwerpen op haar site achteraf publiceert.