Rookvrijpolis de eerste zorgverzekering voor niet rokers?

Rookvrijpolis ZorgverzekeringVandaag zag ik via Twitter een bericht voorbij komen over de Rookvrijpolis. Zij hadden zich aangemeld als volger voor het Twitter account van Verzekering Actueel. Volgens de omschrijving van Rookvrijpolis zijn zij de eerste zorgverzekering ter wereld zijn die niet-rokers samenbrengt in een collectieve zorgverzekering. Dus maar eens naar de site gegaan van Rookvrijpolis om meer informatie te krijgen.

Samenwerking met Agis en Delta Lloyd

De Rookvrijpolis is een initiatief van Nico Koffeman (bekend van PreventiePolis) en Ruud Koornstra/ Deze laatste is bekend al de Groene Ondernemer. Deze heren hebben in samenwerking met verzekeringsexpert Pieter Kwak contact gezocht met de verzekeraars Agis en Delta Lloyd. Dit om de Rookvrijpolis als extra keuze aan te bieden voor nieuwe en bestaande zorgverzekeringen. Door te kiezen voor deze extra verzekering kan de consument kiezen voor een zorgverzekering die goed past bij de persoonlijke levensstijl en principes. Door aan te sluiten bij deze collectiviteit kan je als verzekerde profiteren van kortingen.

Extra voordelen RookvrijPolis Agis

Bij de Rookvrijpolis van Agis krijg je 5% korting op de premie voor de basisverzekering en 8% op de aanvullende verzekering. Maar je krijgt ook ondersteuning bij het stoppen met roken. Afhankelijk van de gesloten verzekering kan de korting oplopen tot 150 euro. Het gaat hier om de cursus stoppen met roken van Allen Carr. Mocht het de eerste keer niet lukken, kun je ook op de tweede keer een korting krijgen. Deze korting is natuurlijk wel wat lager. Ook de partner, die niet een zorgverzekering bij Agis heeft lopen, kan van een korting profiteren. De partner kan de cursus Stoppen met Roken van Allen Carr volgen voor 100 euro. Deze Rookvrijpolis is voor iedereen toegankelijk. Als je alleen de basisverzekering hebt afgesloten kun je niet profiteren van de aanvullende extra’s van deze zorgverzekering. Zie voor meer informatie over deze zorgverzekering de site van Rookvrijpolis.