Promovendum gaat voor keuzevrijheid én de laagste premie

Promovendum Laagste premieOok dit jaar zet Promovendum met haar zorgverzekering in op keuzevrijheid én de laagste premie> De verzekeraar geeft aan dat je ook dit jaar met de Promovendum zorgverzekering een goede zorgverzekering hebt voor jouw en je gezin. Een zorgverzekering met de laagste premie, keuzevrijheid maar ook met de beste zorg.

5 jaar op rij laagste premie

Promovendum geeft aan dat ze nu al vijf jaar op rij de laagste zorgpremie heeft bij de zorgverzekering waarbij je geen extra eigen risico te nemen. De meest complete zorgverzekering tegen de laagste premie geeft het aan in de radio commercials.

Met de laagste premie kan je ook nog zelf de eigen huisarts, apotheek of ziekenhuis kiezen. Je hebt bij Promovendum recht op de beste zorg. Promovendum geeft aan dat niet alle ziekenhuizen even goed presteren op alle specifieke behandelingen (knie- en heupoperaties, staar en oncologie). Als een behandeling bij een ander ziekenhuis aantoonbaar beter is zal zorgverzekeraar Promovendum je doorverwijzen. Zelfs als de kosten voor Promovendum eventueel hoger is. Daar merk jij als verzekerde van Promovendum niks van.

Promovendum meet kwaliteit ziekenhuizen

Op haar site geeft Promovendum aan hoe het de kwaliteit van de ziekenhuizen meet. Daarvoor gebruikt het de kennis van patiëntenorganisaties, medische normen en wetenschappelijk onderzoek. Natuurlijk worden daarbij ook de ervaringen van de patiënten meegenomen. Op basis hiervan worden normen opgesteld. Daarbij kijkt de verzekeraar onder andere naar:

  • aantal keer dat zorgverlener behandeling uitvoert
  • hoe vaak er complicaties optreden
  • hoe vaak heroperatie nodig was
  • hoe patiënten behandeling hebben ervaren

Lees meer over de Promovendum zorgverzekering