Profiteer van VVV-bon bij UMC zorgverzekering

vvv bon bij umc zorgverzekeringBij de UMC zorgverzekering loopt nu een actie met een VVV-bon ter waarde van 15 euro. Als je een collega een nieuwe UMC zorgverzekering laats afsluiten krijg je beiden de VVV waardebon. De UMC zorgverzekering is speciaal voor medewerkers van een UMC. Als je een collega weet die nog geen UMC verzekering heeft kun je dus profiteren van de actie.

VVV-Bon bij UMC zorgverzekering

De actie met de VVV-bon werkt heel eenvoudig. Je geeft een nieuwe collega op die een nieuwe UMC zorgverzekering afsluit. Dit moet je voor 31 december 2016 doen. Je maakt hiervoor gebruik van het formulier op de website van de verzekeraar.

In totaal kun je voor vier nieuwe verzekerden meedoen met deze actie. Daarvoor moet je dus wel gebruik maken van de speciale actiepagina op de site van UMC. Je kunt dus in totaal € 60,- aan VVV-bonnen verdienen met nieuwe verzekerden.

Rond 15 maart 2017 ontvangen de deelnemers aan de actie de VVV-bonnen. Deze bonnen worden gestuurd naar het adres dat bij het afsluiten van de zorgverzekering is opgegeven.

Deze VVV-bon is niet inwisselbaar voor contact geld.

Uitgesloten actie VVV-bon

Medewerkers van UMC zorgverzekering of daaraan gelieerde ondernemingen kunnen niet van deze actie profiteren. Ook de medewerkers van organisaties die betrokken zijn bij de realisatie van deze actie zijn uitgesloten van deelname. Zij kunnen dus geen aanspraak maken op de VVV-bon bij de UMC zorgverzekering

Voordelen UMC zorgverzekering

Op haar site geeft UMC een opsomming van de voordelen van een UMC zorgverzekering:

  • je kiest zelf de zorgaanbieder, vrije zorgkeuze
  • 50,000 collega’s kozen al voor de UMC zorgverzekering
  • meeverzekerde partner en kinderen krijgen ook UMC korting
  • premie zorgverzekering betalen via je salaris.

Lees meer over de UMC zorgverzekering op de speciale informatie pagina op deze site. Zie de site van UMC voor de actuele polisvoorwaarden en de actie voorwaarden bij deze VVV-bon actie.