Profiteer van Weekend actie Menzis zorgverzekering

Zorgverzekeraar Menzis 2013Dit weekend heeft Menzis een speciale actie voor de zorgverzekering. Wanneer je overstapt naar de Menzis zorgverzekering krijg je een bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro. Deze actie is alleen geldig in het weekend van 29 en 30 december. Dus een ideale actie voor de late beslissers onder ons.

Actievoorwaarden Bol.com actie Menzis zorgverzekering

Om te kunnen profiteren van deze weekendactie moet je minimaal een basisverzekering afsluiten bij Menzis. Deze zorgverzekering moet het nieuwe jaar ingaan en nog lopen na 1 februari 2013. Deze actie heeft Menzis ook al gevoerd tijdens de kerstdagen. Dit kun je nog zien aan een link die nog verwijst naar de oude actievoorwaarden tijdens de kerst.

Nog niet alle links zijn dus bijgewerkt. Maar de actie loopt ook dit weekend. Voor iedereen die te laat was voor de kerstactie kan nog steeds profiteren van dit voordeel. Medewerkers van Menzis en overige personen die betrokken zijn bij de Actie zijn van deelname uitgesloten.
Per polis zal Menzis slechts een keer de cadeaubon ter waarde van 50 euro uitkeren. Deze bon zal worden verstuurd naar het e-mail adres dat wordt opgegeven door de verzekerde.

Menzis heeft een overstap coach

De consumenten die moeite hebben met het overstappen van zorgverzekering kunnen bij Menzis gebruik maken van de OverstapCoach. Deze coach is ook in het weekend van 29 en 30 december beschikbaar tussen 10:00 en 16:00 uur. Hiervoor is een speciaal telefoonnummer beschikbaar dat staat aangegeven op de website van de verzekeraar.

Ook bij FNV kun je een speciaal nummer bellen. Op dit moment maakt Menzis veel reclame over de samenwerking met het FNV en de extra voordelen die heft heeft voor FNV leden. Informatie over de Menzis zorgverzekering.

Bewaren

Reacties gesloten