Profiteer snel van Last minute dagen bij VGZ Zorgverzekering

VGZ Zorgverzekering 2013Op dit moment maakt zorgverzekeraar VGZ veel reclame voor haar zorgverzekering. Met de Last Minute dagen wil het de klanten over de streep trekken om een nieuwe VGZ zorgverzekering af te sluiten. Bij deze last minute dagen kun je tot 10% premievoordeel krijgen op de zorgverzekering. Deze actie is gestart op 24 december en loopt nog tot en met 31 december van dit jaar.

Korting op basisverzekering en Aanvullende verzekering

Bij deze Last minute dagen van VGZ krijg je korting op de basisverzekering en op de aanvullende verzekeringen. Voor de basisverzekering is deze korting 7%. Bij de aanvullende verzekering krijg je zelfs 10% korting. Als ik het goed zie op de site is deze korting niet van toepassing op de tandartsverzekering. Ook bij de doelgroepenverzekering kun je niet van deze korting profiteren. De tandartsverzekering kun je alleen sluiten als je ook een aanvullende zorgverzekering afsluit bij VGZ. Op de speciale internet pagina is zeer duidelijk aangegeven welke korting je op welke onderdeel van de zorgverzekering krijgt. Dit per module maar ook de totale korting.

Beperkt aantal zorgpolissen beschikbaar?

Opvallend op de pagina is ook de tekst dat op dit moment al 76900 mensen mij voorgingen met deze actie. En dat er nog 1850 polissen beschikbaar zijn. Blijkbaar gaat het hier om een Op=Op actie.

Medewerkers VGZ uitgesloten

In de actievoorwaarden staat verder te lezen dat medewerkers van Coöperatie VGZ en daaraan gelieerde ondernemingen zijn uitgesloten van deelname. Maar deze zullen al wel van een mooie collectiviteitskorting kunnen profiteren van de werkgever.

Lees meer over de VGZ zorgverzekering