Pro Life de Christelijke Zorgverzekeraar

Pro Life zorgverzekeringVandaag werd ik gewezen op de Pro Life Zorgverzekering. Voor mij toch wel een onbekende verzekeraar. Het blijkt een Christelijke zorgverzekeraar die een zorgverzekering in de markt zet die voor iedereen toegankelijk is. De verzekeraar bestaat al 25 jaar en heeft ruim 50.000 verzekerden. Met een klantenwaardering van een 8.1 scoort het erg goed. Op de site staat verder aangegeven dat het een zorgverzekering aanbiedt met christelijke zorg inclusief christelijke alternatieven.

Het gaat om een verzekering zonder vergoeding voor abortus en euthanasie. Verder worden geen medische ingrepen vergoed die tegen de opvattingen van Por Life indruisen. Dus ook geen geslacht veranderende operaties. Pro Life heeft wel extra aandacht voor christelijke thuiszorg, verpleging en palliatieve zorg. Wie de zorgverzekering afsluit krijgt een korting van 7,5% op de basisverzekering en maar liefst 10% op de aanvullende zorgverzekering.

Pro Life maakt als onafhankelijke zorgverzekeraar wel deel uit van het grotere Agis Zorgverzekeringen. De organisatie is wel geheel onafhankelijk van het beleid van Agis en heeft een beleid dat is gebaseerd op de eigen identiteit. Het beleid wordt continue getoetst aan de identiteit door de ingestelde Pro Life Raad. Pro Life wil de klanten het beste van twee werelden bieden. De zekerheid en professionaliteit van een grote zorgverzekeraar, gecombineerd met de geloofwaardigheid en klantgerichtheid van een christelijke zorgverzekeraar.

Lees meer over de Pro life zorgverzekering.

Bewaren