Premieverlaging Unive zorgverzekering 12 euro per maand

Unive Zorgverzekering 2014Ook bij de Univé zorgverzekering een premie verlaging. De verzekeraar volgt het voorbeeld van de andere zorgverzekeraars. Bij Univé kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen. Voor de Univé Zorg Geregeld polis (Natura verzekering) betaald je in 2014 € 95,95 per maand. Voor de Univé Zorg Vrij polis is de premie vastgesteld op € 99,95 per maand. Dit is de restitutie verzekering die iets duurder is. Maar daar heb je als verzekerde wel de vrij keuze voor zorgverleners. Bij de Natura verzekering kun je een kiezen uit een ruime aanbod van gecontracteerde zorgaanbieders. De genoemde bedragen zin maandpremies die gelden bij een keuze voor het verplichte eigen risico van € 360,-. Bij beide basisverzekeringen zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. En is 24×7 gratis een vakantiedokter beschikbaar.

De dekking van de basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen uit een aanvullende module en een tandartsverzekering. Je hebt de keuze uit drie aanvullende modules:

  • Univé Extra Zorg polis Goed
  • Univé Extra Zorg polis Beter
  • Univé Extra Zorg polis Best

Ook bij de tandartsverzekering heb je drie keuze mogelijkheden. Deze verzekering kun je al dan niet in combinatie met een aanvullende module afsluiten.

Voor de consumenten die het lastig vinden om zelf een dekking samen te stellen uit de aanvullende modules en een tandartsverzekering, biedt Univé een totaalpakket aan. Dit totaalpakket sluit aan bij je levensfase: Jong, Fit & Vrij, Gezin of Vitaal. Bij deze totaalpakketten is de tandheelkunde meegenomen.

Lees meer details Unive Zorgverzekering

Bewaren

Bewaren

Bewaren