Premieverlaging ONVZ basisverzekering 2014 bij vrije keuze

ONVZ zorgverzekering 2014Zorgverzekeraar maakt vandaag een premieverlaging ONVZ basisverzekering bekend. De premie voor vrije keus basisverzekering 2014 is vastgesteld op € 96,51 per maand. Dit is een verlaging ten opzichte van het vorige verzekeringsjaar van € 9,70 per maand. De premies voor de aanvullende verzekeringen blijven gelijk. Ook de dekkingen van deze aanvullende verzekeringen zullen gelijk blijven.

Ook bij de ONVZ tandartsverzekering zien we geen aanpassing van de premie. Wel wordt de ongevallendekking fors verhoogd. De ongevallendekking is in samenspraak met de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) maar liefst vertienvoudigd tot maximaal € 5000,-.

De verzekerden kunnen de premie van de basisverzekering nog lager laten uitvallen als ze vrijwillig kiezen voor een hoger eigen risico. Als je kiest voor het maximale eigen risico, zal de premie van de basisverzekering bij ONVZ uitkomen op € 71,51 per maand. Daarmee heeft ONVZ de hoogste korting bij een vrijwillig hoger eigen risico.

ONVZ dat zich in de markt zet als kwaliteitsverzekeraar wil haar verzekerden een vrije keuze van arts en ziekenhuis garanderen. ONVZ wil met haar restitutieverzekering op prijs de concurrentie aangaan met de natura verzekeringen van de concurrenten. In een persbericht laat Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar, weten dat meerdere onderzoeken aantonen dat ONVZ de meest tevreden klanten heeft.

ONVZ heeft in het huidige verzekeringsjaar 415.000 verzekerden. Dit jaar viert de verzekeraar het 80 jarige bestaan.

Lees meer over de ONVZ zorgverzekering op de speciale informatiepagina

Bewaren