Premie VGZ zorgverzekering 2015 bekend

Premie VGZ zorgverzekeringVandaag heeft de grote zorgverzekeraar VGZ haar premies voor de nieuwe zorgverzekering bekend gemaakt. VGZ kiest voor een zorgverzekering met goede zorg en een scherpe premie. De dekking van de basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen van een aanvullende zorgverzekering. Hierbij heb je de keuze uit de dekkingen Goed, Beter en Best. Ook kun je bij VGZ kiezen voor een tandartsverzekering of Alles-in-Een-pakketten.

5% korting op VGZ basisverzekering

Dit jaar zet VGZ ook een VGZ Goede Keuze polis in de markt. Dit is een basisverzekering met 5% korting op de premie. De premie voor VGZ aanbod komt uit op € 93,05. Deze premiestelling is op basis van het verplichte eigen risico van € 375. Bij de basisverzekeringen heb je de volgende keuzes:

  • Basisverzekering VGZ Goede Keuze (voorheen HV Natura Selectief) € 93,05 per maand
  • Basisverzekering VGZ Ruime Keuze (voorheen HV Natura) € 102,55 per maand
  • Basisverzekering VGZ Eigen Keuze (voorheen HV Restitutie) € 108,25 per maand

Deze genoemde premies voor de VGZ basisverzekeringen zijn inclusief de 5% korting en op basis van het verplichte eigen risico.

10% korting op Aanvullende VGZ zorgverzekering

Bij VGZ Aanbod krijg je 10% korting op een aanvullende zorgverzekering. Hierbij kun je kiezen uit drie verschillende dekkingen waarbij de maandpremies uitkomen op:

  • Aanvullende zorgverzekering Goed, vanaf € 6,29 per maand
  • Aanvullende zorgverzekering Beter, vanaf € 14,84 per maand
  • Aanvullende zorgverzekering Best, vanaf € 25,19 per maand

De vermelde premies zijn inclusief de 10% korting op de aanvullende zorgverzekering. Zie voor een volledige beschrijving van de aanvullende zorgverzekeringen de site van VGZ.

Op de Alles-in-1-pakketten en de Tandartsverzekeringen geeft VGZ geen kort bij VGZ aanbod.

Zorgverzekeraar VGZ geeft aan goede afspraken te hebben gemaakt met de zorgverleners. Dit op basis van medische kwaliteit, klantervaringen en betaalbaarheid. Op deze manier wil de zorgverzekeraar de zorg betaalbaar houden.