Premie Promovendum zorgverzekering bekend

Promovendum zorgverzekering premie 2015Ook Promovendum heeft de premie van haar nieuwe zorgverzekering bekend gemaakt. Voor het vijfde jaar op rij komt de zorgverzekeraar met de laagste premie voor een zorgverzekering zonder extra eigen risico geeft het aan. Ook geeft de verzekeraar aan dat de aanvullende zorgverzekeringen de hoogste kwaliteit hebben. Daarmee is de Promovendum zorgverzekering de beste keus volgens de verzekeraar voor hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel. De basisverzekering kun je als sluiten vanaf 92,90 euro per maand. Deze premie is inclusief de collectiviteitskorting en de extra Promovendumvoordeel. Kies je voor een vrijwillig hoger eigen risico, kan de maandpremie voor de basisverzekering zelfs uitkomen op 77,90 euro per maand.

Allerbeste zorg?

Promovendum geeft bij de bekendmaking van de nieuwe premies aan dat je zelf de zorg kan kiezen die bij je past. Je kunt met een Promovendum zorgverzekering bij alle ziekenhuizen, tandartsen, apotheken en huisartsen terecht. Promovendum gaat voor de allerbeste zorg, ook al is deze eventueel hoger dan bij een zorgverlener ergens anders in het land.

Waarom kiezen voor Promovendum zorgverzekering?

Bij de bekendmaking van de nieuwe premie voor de zorgverzekering geeft Promovendum een kort opsomming waarom je voor deze verzekering moet kiezen:

  • laagste premie zonder extra eigen risico
  • alle ziekenhuizen, apotheken en huisartsen
  • eenvoudig online of per post declareren
  • 7 score klanttevredenheid
  • snelle verwerking van declaraties

Het overstappen naar een Promovendum zorgverzekering is makkelijk. Via de site van de verzekeraar is deze overstap in 5 minuten geregeld.

Lees meer over de Promovendum zorgverzekering of kijk op de site van de verzekeraar.