Premie OHRA zorgverzekering 2017 bekend

premie ohra zorgverzekering 2017OHRA heeft de premie van de zorgverzekering 2017 bekend gemaakt. De premie OHRA zorgverzekering 2017 is vastgesteld op € 104,55 per maand. Dat is de zorgpremie inclusief de 8% korting. Dit is de korting die je krijgt via de collectiviteitskorting OHRA Online Gemak. Maar hoeveel is de premie van OHRA gestegen?

Premie OHRA zorgverzekering gestegen

Net zoals bij de andere zorgverzekeraars heeft ook OHRA de premie van haar zorgverzekering naar boven bijgesteld. Voor de basisverzekering ben je bij OHRA in 2017 € 104,55 per maand kwijt. Daarbij is de zorgverzekering € 8,45 per maand duurder geworden.

Dit zijn de premie bedragen inclusief de collectiviteitskorting. En op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Als je vrijwillig voor een hoger eigen risico kiest, zal de premie lager uitvallen.

Vrije zorgkeuze bij OHRA zorgverzekering

Dit jaar zet OHRA met haar zorgverzekering in op de vrije zorgkeuze. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de Nederlanders de vrije zorgkeuze erg belangrijk vindt. Bij slechts een zeer beperkt aantal zorgverzekeringen heb je echt een vrije zorgkeuze.

In de televisiereclames wordt al volop aandacht gegeven aan deze vrije zorgkeuze bij de OHRA zorgverzekering. Maar OHRA maakt het je nog gemakkelijker. De verzekeraar heeft een special site om te controleren of jouw zorgverzekering wel een vrij keuze biedt.

Hiervoor kun je gebruik maken van de site www.magikkiezen.nl. OHRA geeft aan dat je in 8 seconden kan controleren of je echt vrije zorgkeuze hebt. Want je wilt toch zeker weten dat je zelf een arts of ziekenhuis kan kiezen zonder achteraf te hoeven bij te betalen.

ohra mag ik kiezen

(screenshot genomen van de website van OHRA)

Voordelen van OHRA zorgverzekering

Op haar site geeft OHRA in een korte opsomming aan wat de voordelen van een OHRA zorgverzekering zijn:

  • lage premie basisverzekering € 104,55 per maand
  • met echte vrije zorgkeuze
  • geen risico op achteraf moeten bijbetalen

De dekking van de OHRA basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Ook kun je kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen bij OHRA.

Zie de site van OHRA voor de actuele polisvoorwaarden en vergoedingen van de verschillende OHRA zorgverzekeringen. Op de site kun je ook gebruik maken van tools als een keuzewijzer en een pakketvergelijker.

Of bekijk de speciale informatie pagina over de OHRA zorgverzekering op deze website.