Premie National Academic zorgverzekering bekend

National Academic premie 2015De premies voor de National Academic zorgverzekering 2015 zijn bekend gemaakt. De verzekeraar geeft in haar berichtgeving aan dat je ook in 2015 bij haar één van de voordeligste zorgverzekeringen van Nederland hebt. Daarbij heb je ook een vrije zorgkeuze.

National Academic voor hoger opgeleiden

National Academic richt zich met haar verzekeringen op de doelgroep van de hoger opgeleiden. Bij haar zorgverzekering profiteer je van een vrije zorgkeuze. Je kunt dus zelf kiezen naar welke huisarts, apotheek, tandarts of ziekenhuis je wilt gaan. National Academic geeft aan dat het je voor bepaalde behandelingen kan doorverwijzen naar andere ziekenhuizen als de kwaliteit van de behandeling daar beter is. Eventuele extra kosten zal de zorgverzekeraar voor haar rekening nemen. Het gaat de verzekeraar om de beste zorg voor haar verzekerden.

De premie voor de basisverzekering van National Academic komt voor de zorgverzekering van 2015 is vastgesteld op € 107,95 per maand. Dit is de premie zonder collectiviteitskorting van 8 euro. Deze korting krijg je bij het online afsluiten. Inclusief de korting is de premie van de basisverzekering € 99,95 per maand. Hierbij heb je alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Kies je voor het maximale eigen risico krijg je nog eens 15 euro korting per maand.

Studenten zorgverzekering

De premie voor de National Academic studentenverzekering is voor de zorgverzekering 2015 vastgesteld op € 107,95 per maand. Bij het online afsluiten krijg je als student een collectiviteitskorting van € 8,60 per maand. Ook deze premie is op basis van alleen het wettelijk verplichte deel van het eigen risico. Als je op de site van National Academic een premie berekening uitvoert kun je ook de zorgtoeslag meenemen in de berekening. Neem je als student de maximale aanvullende verzekeringen en heb je de maximale zorgtoeslag, heb je volgens de verzekeraar netto zorgkosten van 28,70 per maand.

Naast een zorgverzekering kun je bij National Academic ook andere verzekeringen afsluiten.

Zie de site van NA voor het uitvoeren van de premie berekening. Of lees op deze site meer over de National Academic zorgverzekering