Premie jongerenlabel TakeCareNow! van Agis bekend

Take Care Now van AgisDe maandpremie van het jongerenlabel van Agis Zorgverzekeringen TakeCareNow! bedraagt voor 2011 97,75 euro.
De premieverhoging wordt veroorzaakt door de stijging van de kosten in de zorg. Door de stijging van de zorgkosten en uitbreiding van de vergoedingen gaan ook de premies van de aanvullende verzekeringen omhoog. De goedkoopste aanvullende verzekering is in 2011 4,50 per maand en heeft ook in 2011 vergoedingen voor onder meer anticonceptie, fysiotherapie, sport medisch advies, werelddekking, vaccinaties, bril en condooms.
De vergoedingen voor de tandverzekeringen zijn in 2011 uitgebreid. Zo is de vergoeding op de meeste controles van 75% naar 100% gegaan.
Bij TakeCareNow! regelt de klant alles online. Naast inzicht in de zorgkosten en vergoedingen is het ook mogelijk om rekeningen online te declareren en medicijnen te bestellen bij een online apotheek. Sinds deze maand is het bij TakeCareNow!, als enige zorgverzekeraar in Nederland, ook mogelijk om de verzekering via de mobiele telefoon af te sluiten. Ook kunnen verzekeringszaken via de mobiele telefoon geregeld worden. Zo kunnen verzekerden van TakeCareNow! overal en altijd hun verzekeringszaken regelen. TakeCareNow! is het jongerenlabel van Agis Zorgverzekeringen, speciaal bedoeld voor 18 tot en met 30 jarigen. (Bron: Persbericht Agis)

Meer over de Take Care Now zorgverzekering.