Premie HEMA zorgverzekering gelijk gebleven wel verandering?

premie hema zorgverzekering gelijk gebleven

De premies voor de HEMA zorgverzekering 2018 zijn bekend. Een HEMA basisverzekering sluit je af voor 108.- per maand. Dit is het bedrag op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Een aanvullende HEMA zorgverzekering kun je afsluiten vanaf 7 euro per maand. De premies van tandartsverzekeringen zijn dit jaar lager, alleen is wel de dekking aangepast.

HEMA basisverzekering combinatiepolis

De basis verzekering van de HEMA zorgverzekering is een combinatiepolis. Als je naar een zorgaanbieder gaat waarmee HEMA een contract heeft, worden je zorgkosten aan deze zorgaanbieder betaalt. Kies je voor een zorgaanbieder waarmee HEMA geen contract heeft? Dan moet je eerst zelf de kosten voorschieten. Daarna krijg je een vergoeding van 75% van de nota, tot maximaal 75% van het gemiddelde gecontracteerde tarief

Premie aanpassing aanvullende zorgverzekeringen

Dit jaar heeft HEMA verzekeringen weer gekozen voor mooie afgeronde premie bedragen. Ook bij de aanvullende zorgverzekeringen. De premie van de aanvullende zorgverzekering Aanvullend 1 komt uit op 7 euro per maand. De premies van Aanvullend 2 en Aanvullend 3 zijn iets verhoogd.

Bij de HEMA zorgverzekering kun je dus kiezen uit drie aanvullende zorgverzekeringen. Afhankelijk van de aanvullende verzekering die je kiest ben je via HEMA verzekerd voor minimaal 9 en maximaal 18 fysiotherapiebehandelingen.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd voor de basisverzekering en krijgen kosteloos dezelfde -meest uitgebreide- aanvullende verzekering als hun ouders.

Aanpassing vergoedingen tandartsverzekeringen

Bij de HEMA zorgverzekering kun je uit drie verschillende tandartsverzekeringen kiezen. Ook bij deze tandartsverzekeringen mooi afgeronde premiebedragen. De premies van deze tandartsverzekering zijn lager dan in afgelopen jaar.

Bij de HEMA tandartsverzekering zijn de vergoedingen aangepast. Periodieke controles worden 100% vergoed. Voor de overige behandelingen krijg je nu nog maar een vergoeding van 80%. De maximale bedragen per tandartsverzekering zijn wel gelijk gebleven.

10% korting met HEMA zorgpas

Ook in 2018 kun je met de HEMA zorgverzekering profiteren van korting op bijna het hele assortiment in de HEMA winkel. Iedereen met een HEMA zorgverzekering krijgt de HEMA zorgpas cadeau. Deze geeft je 10% korting. Zie de site van HEMA verzekeringen voor meer informatie over deze korting.

Verzekering informatiekaarten

Via de site van HEMA verzekeringen kun je per verzekering informatiekaarten raadplegen. Deze informatiekaarten zijn ook beschikbaar voor de basisverzekering en de aanvullende zorgverzekering. Op een overzichtelijke manier wordt op de Zorgverzekeringskaart aangegeven welke dekking je hebt.

Op deze kaart staat duidelijk beschreven waar bijvoorbeeld de verzekering geldig en wat niet verzekerd is. Ook wijst de informatiekaart op de eventuele beperkingen bij de verzekering.

Zie de site van HEMA verzekeringen voor meer informatie over de zorgverzekering Of bekijk de speciale informatie pagina over de HEMA zorgverzekering