Premie FBTO Zorgverzekering bekend

FBTO Zorgverzekering 2014Op 11 november heeft verzekeraar FBTO ook de premie van de FBTO Zorgverzekering bekend gemaakt. Iedereen die zich daarvoor had aangemeld kreeg daarvoor een e-mail bericht van de verzekeraar. De premie voor de basisverzekering is vastgesteld op € 88,50 per maand. Dit is de premie waarbij je alleen voor het wettelijk verplichte eigen risico kiest. Kies je voor een extra vrijwillig Eigen Risico dan zal dit een korting opleveren voor de jouw premie FBTO zorgverzekering 2014.

Bij het aanpassen van de dekking van jouw FBTO zorgverzekering kun je extra modules aanzetten. Zo kun je die zorgverzekering kiezen die perfect bij je persoonlijke situatie past. Dit aanzetten en/of uitzetten van modules zien we ook bij de FBTO autoverzekering.
Let bij het selecteren van de aanvullende modules goed op de wachttijd die de verzekeraar hanteert. In deze periode kan je geen declaratie indienen voor de geselecteerde extra module. De duur van deze wachttijd kan per module verschillen.

Op de site van FBTO kun je nu de berekening uitvoeren om jouw premie FBTO zorgverzekering 2014 te bepalen. Kijk dan ook goed of je kan profiteren van een extra korting via een collectiviteit. De verzekeraar heeft met verschillende werkgevers en verenigingen afspraken gemaakt over korting op de premie van onder andere de zorgverzekering.

Zie het volledige overzicht van de FBTO Zorgverzekering