PNOzorg zorgpremie 2015 bekend gemaakt

PNOzorg zorgverzekering premieHet nieuwe zorgseizoen is begonnen. Steeds meer zorgverzekeraars maken de premie van de nieuwe zorgverzekering bekend. Ook PNOzorg, dat onderdeel is van zorgverzekeraar ONVZ, komt met de zorgpremie voor 2015.

De premie van de basisverzekering is vastgesteld op € 96,60 op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Daarmee zien we een lichte premiestijging ten opzichte van het vorige waar waarbij de premie was vastgesteld op € 91,54 per maand. PNOzorg heeft een restitutiepolis waarbij de verzekerde vrij keuze heeft voor de zorgverlener. Deze kan zelf kiezen voor apotheek, huisarts en ziekenhuis.

Bij de zorgverzekering van PNOzorg profiteert iedereen van een collectiviteitskorting. PNOzorg heeft een op de ZZP’er afgestemde zorgverzekering.

Kiezen voor lagere PNOzorg zorgpremie

Dit jaar kun je bij PNOzorg ook weer kiezen voor een hoger, vrijwillig, eigen risico. Wanneer je gaat voor het maximale eigen risico van 875 euro komt de premie van de PNOzorg basisverzekering uit op € 71,60 per maand.

Stijging premie aanvullende verzekeringen

Ook de premies van de aanvullende zorgverzekeringen bij PNOzorg gaan iets stijgen. Deze premies zijn vastgesteld op:

  • PNO Be young: vanaf 9,60 euro per maand
  • PNO Budget: vanaf 19,18 euro per maand
  • PNO Extra: vanaf 33,90 euro per maand
  • PNO Compleet: vanaf 60,50 euro per maand

Bij de aanvullende zorgverzekering PNO Budget kun je ook kiezen voor keuzevoordeel. Door een aantal modules uit te zetten van de aanvullende dekking kun je profiteren van extra 15% korting op de PNOzorg zorgpremie.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd bij de PNO zorgverzekering. En je kan snel zorg declaraties indienen door gebruik te maken van de PNO zorg App.

Lees meer over de PNOzorg zorgverzekering