Gratis vakantiecheque bij PMA Zorgverzekering

PMA Zorgverzekering 2013Net zoals vorig jaar kun je bij de PMA Zorgverzekering profiteren van een gratis vakantie cheque ter waarde van 100 euro. Deze actie is alleen voor nieuwe klanten van PMA die een nieuwe zorgpolis afsluiten. De tegoedbon is van Roompot vakanties en is geldig tot 31 december van 2013. Op de site van PMA Zorgverzekeringen zie je bij welke vakantieparken deze bon inwisselbaar is. Kijk dus snel waar deze gratis vakantiecheck bij PMA kan worden ingeleverd.

PMA Zorgverzekering een onbekende zorgverzekeraar?

De afkorting PMA staat voor “Positive Mental Attitude” lezen we op de site van PMA. De organisatie werkt al jaren samen met verzekeraar Menzis. Op initiatief van PMA is in 2006 de PMA Zorgverzekering ontstaan. De afhandeling van de vergoedingen en het verlenen van de service bij de zorgverzekering wordt ingevuld door Menzis. Maar via PMA kun je profiteren van een mooie korting op de premie. Naast verzekeringen biedt PMA ook kortingsproducten. Iedereen kan profiteren van de PMA voordelen. U hoeft niet eerst ergens lid van te worden of op een andere manier een verplichting aan te gaan.

Verschillende basisverzekeringen bij PMA

Bij PMA kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekering. De naturapolis kun je al sluiten voor 93,50 euro per maand. De restitutie polis is iets duurder en komt uit op 97,68 euro per maand. Beide verzekeringen zijn identiek aan de naturapolis en restitutie polis van Menzis. Maar de premie voor deze verzekeringen zijn bij PMA lager. PMA geeft aan dat je profiteert van de collectiviteitskorting van Menzis en de PMA bonus(sen). De vanaf prijs die PMA op haar site aangeeft is op basis van 0 euro vrijwillig eigen risico, de collectiviteitskorting en de PMA bonussen. Volgens PMA kan het voordeel oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Aanvullende verzekeringen bij PMA Zorgverzekering

Bij PMA kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn al mogelijk van een premie van 6,70 euro per maand. Dit is voor de ExtraVerzorgd 1 polis. Je kunt ook nog kiezen uit ExtraVerzorgd 2 t/m ExtraVerzorgd 4. Bij de tandartsverzekering kun je kiezen uit drie verschillende mogelijkheden. Daarbij maakt PMA onderscheid tussen de premies voor kinderen tussen 10 en 18 jaar en voor verzekerden vanaf 18 jaar. De eerste twee pakketten zijn voor kinderen tot 18 gratis.

Gegarandeerde acceptatie

U wordt gegarandeerd geaccepteerd voor al deze verzekeringen. Voor orthodontie, kronen en bruggen geldt bij TandVerzorgd 3 een wachttijd van 1 jaar. Bent u in 2012 al bij Menzis verzekerd dan geldt de wachttijd niet.

Meer over de PMA Zorgverzekering.

Bewaren

Reacties gesloten