PMA Zorgactie met kans gratis iPad

PMA Zorgverzekering 2014Het aantal klanten bij de PMA zorgverzekering groeit snel. PMA heeft nu meer dan 400.000 verzekerden en viert dat met de PMA Zorgactie. Daarbij maak je kans op een gratis iPad.

Hoe werkt deze PMA Zorgactie?

Iedereen die bij PMA een zorgverzekering heeft lopen maakt kans op de gratis iPad. Daarbij moet je wel voor 1 januari 2014 een zorgverzekering afsluiten. Op die datum gaat PMA 40 iPads verloten.

En gaat het aantal verzekerden bij PMA groeien. Dan gaat PMA nog meer iPads verloten. Bij iedere 1000 extra verzekerden gaat een extra iPad verloot worden. Op de site kan ik niet direct achterhalen waarop de teller nu staat. Waarschijnlijk zal PMA pas op 1 januari het definitieve aantal verzekerden bekend maken.

Meer voordeel naast PMA Zorgactie

Nieuwe verzekerden profiteren toch al bij PMA. Want naast de kans op het winnen van een iPad krijgt iedere nieuwe verzekerde ook een gratis vakantiecheque t.w.v. 100 euro. Deze actie voert PMA al een paar jaar op rij. Deze vakantiecheque is geldig tot 31 december 2014 en inwisselbaar bij een groot aantal vakantieparken. Zie de site van PMA voor het actuele overzicht van deelnemende Hogenboom vakantieparken.

Bij weekverblijven heeft deze Vakantiecheque een waarde van 100 euro. Kies je voor een midweek- of weekendverblijven, dan heeft de cheque een waarde van 50 euro.

Lees meer over de PMA zorgverzekering, over de actuele premies en verschillende basisverzekeringen.

Bewaren