ING klanten besparen 10% op Plus Zorgverzekering van VGZ

Plus ZorgverzekeringVolgens de ING kun je nu fors besparen op de premie van je zorgverzekering. Dit zag ik vandaag op het scherm van Mijn ING. Klanten van ING kunnen namelijk profiteren van een korting van 10% op de Plus Zorgverzekering. Voor mij een relatief onbekende zorgverzekering. Maar ik zie in het logo van de verzekeraar dat dit een onderdeel is van VGZ zorgverzekeringen. Deze zorgverzekering is al mogelijk met een premie van 82,15 euro per maand. Dan kies je wel voor het hoogste vrijwillige eigen risico en sluit je alleen een basisverzekering. Dus maar eens kijken naar de informatie over deze zorgverzekering.

Speciale aanbieding Plus Zorgverzekering

Met deze speciale actie krijg je dus 10% korting op de verzekeringspremie. Zowel op de premie van de basisverzekering als op de premie van de aanvullende verzekeringen. Helaas kun je niet met korting een tandartsverzekering afsluiten. Daarbij profiteer je in het eerste jaar na overstappen naar deze Plus zorgverzekering ook van een extra korting. De eerste twee maanden ben je namelijk gratis aanvullend verzekerd. Helaas ook hier is dit niet van toepassing op de premie van de tandartsverzekering. Deze kortingen op de zorgverzekeringen zijn mogelijk omdat de ING haar inkoopkracht heeft kunnen gebruiken. Daarmee heeft het een mooi contract kunnen sluiten met zorgverzekeraar VGZ.

Voordelen van de Plus zorgverzekering

Bij deze zorgverzekering heb je een dekking van 1000 euro voor beweegzorg. Een onduidelijke term. Maar op de site van de ING lees je dat daar bijvoorbeeld de kosten van de fysiotherapie onder vallen. Verder worden geen acceptatie voorwaarden gehanteerd voor de verzekering. Maar ook hier zie je een uitzondering voor de tandartsverzekering. Voor de Plus Tand 3 dekking gelden wel acceptatieregels. Bij de Plus zorgverzekering kun je de premie van de verzekering beïnvloeden door een hoger eigen risico te kiezen. Dus bovenop de wettelijk verplichte 350 euro.

Aanvullende verzekeringen bij Plus

De dekking vanuit de basisverzekering kun je bij de Plus zorgverzekering uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Daarbij kun je kiezen uit drie mogelijkheden: Plus 1, Plus 2 en Plus3. De premies voor deze aanvullende dekking zijn voor de zorgverzekering 2013 als volgt: 12,25 euro p/m, 21,00 euro p/m en 34,95 euro per maand. Ook bij de tandartsverzekering kun je kiezen uit drie mogelijkheden. Van Plus Tand 1 tot Plus Tand 3. Voor deze laatste tandartsverzekering gelden dus wel acceptatie criteria.