Schrijf je in voor ONVZ Premiealert 2016

ONVZ Pemiealert 2016Wil je ook graag weten wat je nieuwe ONVZ zorgverzekering gaat kosten voor het nieuwe jaar? Je hoeft daarvoor niet steeds het nieuws bij te houden. Ook hoef je niet steeds de website van ONVZ te bezoeken. ONVZ heeft een speciale dienst ingeregeld: de ONVZ Premiealert. Door je eenvoudig aan te melden voor deze dienst krijg je direct de nieuwe premie informatie van ONVZ zodra deze bekend is. Hiervoor hoef je alleen je voornaam, achternaam en e-mail adres op te geven. Ook wil ONVZ graag weten of je al klant bent bij ONVZ verzekeringen.

Premiealert 2016

ONVZ laat op haar website weten dat je na de aanmelding maximaal 2-mails zal ontvangen van ONVZ. Naar verwachting zal de zorgverzekeraar half november de berichten versturen. Neem aan de klanten die zich na deze datum aanmelden voor de dienst direct de informatie ontvangen.

ONVZ vrije keuze

ONVZ geeft aan dat je bij haar zorgverzekering verzekerd bent van een vrije keuze. Je kan dan zelf bepalen naar welk ziekenhuis of naar welke arts je gaat. Geen verplichte ziekenhuizen of een beperkt aanbod. Bij ONVZ kun je alleen kiezen voor een restitutiepolis. Dit is het voordeel van een zuivere restitutie zorgverzekeraar. Misschien is de premie wel iets hoger dan een budgetpolis van een andere aanbieder. Maar een vrije zorgkeuze is voor veel verzekerden erg belangrijk.

Lees meer over de ONVZ zorgverzekering op de speciale informatie pagina op deze website. Of bezoek de website van de verzekeraar zelf. Hier lees je alles over de basisverzekering en de aanvullende zorgverzekeringen die ONVZ in het assortiment heeft. Bij ONVZ kun je ook een tandartsverzekering afsluiten. Voor de zorgverzekering van 2015 had de verzekeraar vier verschillende dekkingen bij de tandartsverzekering.

Inschrijven voor de ONVZ premiealert is niet meer mogelijk nu de premies voor de Nieuwe ONVZ zorgverzekering bekend zijn geworden.