ONVZ gaat definitief samenwerken met PNO Ziektekosten

Onvz zorgverzekeringenZorgverkereaar ONVZ geeft op haar site aan dat ze definitief gaan samenwerken met PNO Ziektekosten. Deze samenwerking gaat in vanaf 1 januari 2010. Hiermee wordt de zorgverzekeraar uit Houten de risicodrager voor de portefeuille van PNO. Deze laatste blijft zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van deze ziektekosten portefeuille. Tevens zal PNO onder haar eigen naam de zorgverzekeringen in de markt zetten, daarvoor blijft het financieel verantwoordelijk.

Met deze samenwerking zal de portefeuille van ONVZ met 24000 verzekerden gaan groeien. ONVZ geeft aan dat beide partijen zeer tevreden zijn over de samenwerking. Door de samenwerking van PNO met zorgverzekeraar ONVZ blijft het in staat om haar verzekerden een hoog service niveau en kwaliteitsniveau te bieden. Tevens wordt er invulling gegeven aan de wens om te groeien. PNO Ziektekosten werd afgelopen jaar verkozen tot de beste Zorgverzekeraar.

PNO Ziektekosten verzorgt de collectieve ziektekosten verzekering voor iedereen die werkzaam is in de bedrijfstak media. PNO is erop gericht om een goed verzekeringspakket aan te bieden tegen een aanvaardbare premie. PNO Ziektekosten werkt nauw samen met Pensioenfonds PNO Media. Samen willen de twee organisaties de belangrijkste aanbieder zijn van employee benefits met een verzorgingskarakter (pensioen-, spaar- en ziektekostenregelingen) voor de bedrijfstak media.

Zie voor meer informatie over ONVZ op de site van deze zorgverzekeraar. Of lees meer over de ONVZ zorgverzekering op de speciale informatiepagina.